Vláda kašle na pripomienky odborníkov i občanov, kašle na Slovensko - blesková správa
12 | 01 | 2022 I TA SR/Ivan Brožík

Vláda odsúhlasila uzavretie dohody o obrannej spolupráci s USA, informuje v rýchlej správe TA SR

Vláda SR v stredu odsúhlasila uzavretie dohody o spolupráci v oblasti obrany s USA (DCA). Po podpise dokumentu ho musí ešte odobriť Národná rada SR. Potrebná je tiež ratifikácia prezidentkou. Pred rokovaním vlády dohodu schválila aj Bezpečnostná rada SR. Zmluva by umožnila americkým ozbrojeným silám využívať vojenské letiská Malacky-Kuchyňa a Sliač, prípadne iné dohodnuté zariadenia a priestory.

J. Draxler: Vláda bordelárov ťažko odstráni bordel. Naopak, zväčší ho
Aktivista a bývalý minister školstva Juraj Draxler sa na svojom facebookovom profile vyjadril k vláde Igora Matoviča v súvislosti so zámerom Jaroslava Haščáka, bývalého majiteľa Penty, požadovať od štátu odškodné za jeho nezákonné zadržanie, ktoré... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Ján Papuga

___________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.