J. Draxler: Vláda bordelárov ťažko odstráni bordel. Naopak, zväčší ho
12 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Aktivista a bývalý minister školstva Juraj Draxler sa na svojom facebookovom profile vyjadril k vláde Igora Matoviča v súvislosti so zámerom Jaroslava Haščáka, bývalého majiteľa Penty, požadovať od štátu odškodné za jeho nezákonné zadržanie, ktoré konštatoval Ústavný súd. Svoj príspevok uviedol titulkom: Z Matovičovho „boja proti mafii“ nám ešte bude všetkým pekne zle.

Právnik Haščáka oznámil, že hodlajú od štátu žiadať odškodné v desiatkach miliónov eur za teatrálne zadržanie jeho klienta, ktoré Ústavný súd vyhlásil na nedôvodné. Podľa Draxlera to týmto nekončí. Problém môže vzniknúť aj pri Národnom futbalovom štadióne, kde vláda plánovala vyšetrovanie a vyhlásila, že za štadión nezaplatí.

Vláda musí rešpektovať zákony, aj keď robí niečo úplne iné

„O projekte si môže myslieť kto chce, čo chce, ale vláda nemôže len tak kvôli efektu zrazu povedať, že nebude rešpektovať zmluvu,“ píše Draxler.

Časovanou bombou môže byť aj kauza bývalého špeciálneho prokurátora, ktorý bol napriek slabým dôkazom odsúdený na dlhý pobyt za mrežami. Aj tu môže štát tvrdo dopadnúť.

„Áno, naozaj tu bol po bývalých vládach neporiadok, ktorý bolo treba upratať. Ale keď potrebujete upratať a vpustíte si na to do bytu zopár pobudov z ulice, veksláka a šmelinárov, tak sa asi ťažko môžete čudovať, že máte nakoniec doma ešte väčší bordel ako predtým. Presne tak sme dopadli,“ uzatvára svoje vyjadrenie Draxler.

Podpredseda Smeru: Zastavte premenu polície na Gestapo
Podpredseda Smeru - SD a výrazný predstaviteľ sociálnych sietí Ľuboš Blaha vo svojom facebookovom statuse reaguje na zrušenie obvinenia Roberta Fica, ktoré bolo podľa neho účelové a prejavom štátneho teroru. Líder opozície Fico bol zadržaný pri... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.