Juraj Mesik: Propaganda v kontrahovanej tlači robí, čo môže, díleri čakajú
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová
MUDr. Juraj Mesik zdôrazňuje, že propaganda v kontrahovanej tlači robí, čo môže.

Mesik v príspevku na sociálnej sieti poukazuje aj na skutočnosť, že Omicron zvysoka kašle na vírusovú mRNA, ale varianty alfa našich usilovných komsomolcov netrápia - rovnako, ako ich netrápi realita.

MUDr. Mesik porovnáva počet zaočkovaných a aké sú výsledky v jednotlivých krajinách.

"Len tak námatkovo zo včerajška," píše a ako príklad uvádza tri krajiny. "Španielsko - 82 percent "plne" opichaných, 34 percent s tromi dávkami, Taliansko - 75 percent "plne" opichaných, 39 percent s tromi dávkami, UK   - 70 percent "plne", 52 percent s tromi dávkami," vysvetľuje.

Počet očkovaných porovnáva MUDr. Mesik s výsledkami

Španielsko hlási za posledný deň 247 úmrtí s covidom, najviac od marca. V krajine so 47 miliónmi obyvateľov zároveň zaznamenali takmer 135-tisíc nových prípadov nákazy a ako zdroj uvádza ČTK. Mesik ďalej píše, že Taliansko hlási rekordných 220-tisíc prípadov koronavírusu za posledný deň. Počet obetí stúpol o 294, obsadenosť lôžok na jiskách je však stabilná. V súčasnosti je v krajine nakazený každý tridsiaty človek. Ako zdroj uvádza Mesik, Reuters.

A dopĺňa aj informácie z Veľkej Británie. "Británia zaznamenala za posledný deň 379 úmrtí s covidom, v nemocniciach je najviac pacientov od vlaňajšieho februára...," píše Mesik.

"Tak šup-šup do rady na "vakcínu" - Pfizer a jeho vládni díleri na vás netrpezlivo čakajú!" Komentuje v závere situáciu.

Jozef Banáš: Osud nemáme vkladať do rúk tých, ktorí nedokážu ovládať ani samých seba
"Nastáva čas, kedy sa každý z nás ocitne pred kľúčovým rozhodnutím," hovorí spisovateľ Jozef Banáš. V krátkom príspevku sa zamýšľa, povzbudzuje, ale predtým, ako si ho jeho sledovatelia spustia, aj varuje: Tí, ktorí spoliehajú na lekárov, lieky a... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.