Jozef Banáš: Osud nemáme vkladať do rúk tých, ktorí nedokážu ovládať ani samých seba
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Nastáva čas, kedy sa každý z nás ocitne pred kľúčovým rozhodnutím," hovorí spisovateľ Jozef Banáš.

V krátkom príspevku sa zamýšľa, povzbudzuje, ale predtým, ako si ho jeho sledovatelia spustia, aj varuje: Tí, ktorí spoliehajú na lekárov, lieky a vakcíny, nech toto video ani nepozerajú, nemá pre nich význam. Tých ostatných hádam povzbudí. 

Spisovateľ Jozef Banáš hovorí, že každý z nás si kladie, alebo bude klásť nasledovné otázky: "Nechať sa ovládať ľuďmi, ktorí nedokážu ovládať ani sami seba, zveriť im do rúk starostlivosť o naše zdravie? Alebo sa o svoje zdravie starať sám?" 

Doba Covidová číri

Doba Covidová podľa neho číri ľudí na dve skupiny. "V jednej skupine sú tí, ktorí vkladajú svoje zdravie a svoj osud do rúk lekárov, liekov, vakcín a druhá skupina sú podľa Jozefa Banáša ľudia, ktorí preberajú zodpovednosť
za svoje zdravie, sami za seba," myslí si Banáš.

Podľa Jozefa Banáša je veľmi dôležité, keď nás má na novej "Covid ceste" kto, alebo čo povzbudiť a dáva do pozornosti tri knihy. Od Štefana Karaka, Ako som prekonal sám seba, druhou knihou je od Jamesa Nestora Dych a hitovku Metóda Wima Hoffa.

Osud podľa Banáša nemáme vkladať do rúk tých, ktorí nedokážu ovládať ani samých seba. 

Slovenské zdravotníctvo sa z ministerskej úrovne rozhodlo pochovať pacienta už zaživa
"Kozmická loď Enterprise? Alebo čo čaká pacientov v treťom tisícročí?" Pýta sa MUDr. Slavomír Šuch. MUDr. Slavomír Šuch je lekár internej JIS a urgentného príjmu v nemocniciach Čadca a Trstená a na oddelení urgentného príjmu v Martine. Myslí si,... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.