"Zobuďte už niekto súdružku Čaputovú!"
11 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Rezort obrany je v kompletnom rozklade. To, čo sa tam deje, je v demokratickom štáte nemysliteľné." Stroho na socálnej sieti konštatuje Ľuboš Blaha.

"Ministerstvo obrany otvorene označilo všetkých kritikov Obrannej dohody s USA za ruských agentov. Napísali, že konajú "pod vplyvom cudzej mocnosti". A nie, nemysleli Brazíliu." Poznamenáva poslanec Blaha. 

Presne tento istý slovník sa používal aj pred rokom 89 - ak ste kritizoval Sovietsky zväz, ergo nášho spojenca, tak ste bol americký imperialista a bol ste pod "vplyvom cudzej mocnosti". Iba pripomína nie až tak dávnu históriu opozičný poslanec.

A čo tak mandelinka zemiaková?

"Už len čakám, kedy Naď vytiahne mandelínku zemiakovú. A možno sa dozvieme, že včasným príchodom do práce zasadíme rozhodujúci úder Putinovi."

Všade ruský agent, rusofóbia ad absurdum

"Ja len, že dnes poslali bývalé politické osobnosti výzvu prezidentke Čaputovej, aby sa nesprávala alibisticky a konečne sa vyjadrila k dohode s USA. No dozvedáme sa, že všetko sú to zjavne ruskí agenti." Upozorňuje Ľuboš Blaha.

Putinove hordy

"Medzi signatármi výzvy sú ľavičiari aj pravičiari, socialisti aj konzervatívci - od Brigity Schmögnerovej cez Vlada Bajana až po Jána Čarnogurského a Vladimíra Palka. Proste - Putinove hordy. To myslíme vážne, že takto sa budeme správať k ľuďom s iným názorom? Opľúvať ich, že sú agenti cudzej mocnosti? A čo je potom Naď s Čaputovou a Korčokom? Novodobí štúrovci?"

"Generálnu prokuratúru a jej vecné pripomienky na ministerstve obrany spláchli do záchoda - s takou aroganciou kritiku neodbavoval oponentov ani Karol Bacílek. Ale však načo by sa zaoberali tým, že dohoda s USA narúša našu suverenitu a jurisdikciu - však povieme, že Maroš Žilinka je ruský agent, lebo mal minule na obed boršč a vybavené. "

Sú chorí a to, ako sa správajú, je choré

Ľuboš Blaha pokračuje: "Prepáčte, ale toto je choré. Nie, nepotrebujeme tu žiadnych amerických vojakov ani žiadne obranné dohody. Žiadne Rusko nás neohrozuje a žiadni spojenci nemajú právo na okupáciu. Bodka."

"Slovensko tu amerických okupantov nechce. A ak chcete, milí Naďovi truhlíci, väčšinu slovenského národa vyhlásiť za ruských agentov, tak sa rovno prihláste u docenta Chocholouška." Zabudli ste sa dakde v roku 1952. Plieska vami paranoja. Prestaňte urážať Slovákov a začnite viesť normálnu diskusiu."

Rokujte, prikazuje vám to zákon o pripomienkovom konaní!

"Vráťte sa za stôl a ďalej rokujte s generálnou prokuratúrou o jej výhradách. Rokujte s hnutím Zjednotení za mier - ich pripomienky podporilo 20 tisíc ľudí, vrátane nás. Čo viac chcete? Rešpektujte, že Smer ohlásil referendum o americkej obrannej dohode a počkajte, kým ľudia vyjadria svoj názor. O tom je demokracia. "

"A zobuďte už niekto súdružku Čaputovú, ktorú okrem Rizmanovho srdiečka v snehu ešte zatiaľ nič v novom roku nezobudilo - chystá sa okupácia a ona sladko spí. Pssst, nerušiť."

"Ak po tomto všetkom Naď neodstúpi, tak už neskôr ani nebude musieť odstupovať - rovno prestúpi. Do výkonu trestu odňatia slobody. Za vlastizradu." Končí status na sieti Ľuboš Blaha. 

Máte svoj názor? Tak si ho majte! Nám je to štyri...
Nikto na vás nedokáže tak zvysoka kašľať ako OĽaNO. A nikto to nedokáže spraviť tak arogantne, ako OĽaNO. Možno aj preto, že v OĽaNO je povolený výhradne jediný názor (pod hrozbou exkomunikácie), ostatné neexistujú. Zrušil ich majiteľ. Lebo ak by... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

_______________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.