Pavol Slota: Koho záujmy obhajuje Juraj Šeliga?
11 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Pavol Slota, predseda strany Domov - národná strana reaguje na moralistu Juraja Šeligu a na jeho tlačovú besedu.

Šeliga hovorí hlúposti

"Tvrdiť, že prešľapy Sovietskeho zväzu sú prešľapmi Ruskej federácie je taká hlúposť ako tvrdiť, že zverstvá prokuratúry 3. ríše sú prešľapmi prokuratúry dnešného Nemecka." Konštatuje P. Slota niečo, čo si pri tlačovke všimli mnohí a dodáva, že poslanec Šeliga s tým očividne nemá problém.

Trošku otcov slovník

"Priatelia, ja toho Šeligu a jemu podobných už nemôžem počúvať a nie to sa na nich ešte pozerať. To, čo si tento samozvaný moralista dovoľuje a ako prekrúca realitu už prekračuje všetky hranice." Upozorňuje predseda strany Domov - NS: "Som zvedavý, či tento "chlapček" zareaguje na moju výzvu a prezradí to dobre utajované pozadie svojej raketovej politickej kariéry."

"Zobuďte už niekto súdružku Čaputovú!"
"Rezort obrany je v kompletnom rozklade. To, čo sa tam deje, je v demokratickom štáte nemysliteľné." Stroho na socálnej sieti konštatuje Ľuboš Blaha. "Ministerstvo obrany otvorene označilo všetkých kritikov Obrannej dohody s USA za ruských... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

______________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.