Minister zdravotníctva a empatia? Svoju cestu do Ománu by si zopakoval
11 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Keď sa deň pred koncom roka v médiách objavila správa o odchode ministra Lengvarského na dovolenku v Ománe, Slovákov to riadne nahnevalo. Nie, nebola to závisť z toho, že oni do Ománu nemôžu. Pluska píše viac.

Čo ich teda nahnevalo?

Podľa diskusií hneď niekoľko vecí. Zdravotníkov napríklad to, že ich nadriadení im zakázali vziať si dovolenky, lebo núdzový stav. Takže ak by sa aj chystali na sviatky k rodičom, nešlo to, no pán minister na týždeň zmiznúť môže. Iní mali problém s tým, že ešte aj "rybaciu konzervu keď otvorím, ktosi na mňa zvrieskne, aby som bol doma, ale to zrejme na ministra neplatí." Je to závisť? Nie. Len hnev na dvojaký meter.

Minister zdravotníctva je doma. Z letiska pred novinármi ušiel
Včera v neskorých večerných hodinách sa domov z Ománu vrátil minister zdravotníctva, Vladimír Lengvarský. Novinárom na letisku sa elegantne vyhol! Zrejme je tiež dobre informovaný a bolo mu jasné, že na letisku ho čaká množstvo novinárov, preto sa... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Minister v rozhovore

„Niektorých možno pohoršila a tým sa ospravedlňujem a niektorí to vnímajú, že som si šiel oddýchnuť,“ povedal minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO) v TV Markíza, pričom upozornil, že bol len na pár dní.

„Riadenie ministerstva bolo zabezpečené,“ doplnil. V prípade núdze bol pre svojich podriadených zastihnuteľný. Lenže to je samozrejmosť u každého riadiaceho pracovníka, či menežéra. Keď má vaša firma problém, tak dovolenku skrátka prerušíte a vrátite sa riešiť ho. Minister však prekvapil odpoveďou na otázu, či by si cestu do Ománu zopakoval. Odpoveď znela: "Samozrejme."

Prečo opustil "Dedo les" OĽaNO? Možné súvislosti vysvetľuje R. Huliak
Na odchod poslanca Mičovského z klubu OĽaNO reaguje aj Rudolf Huliak (Národná koalícia). Ten vo svojom videu pripomína aj širšie súvislosti tohto exministrovho kroku. Je to vypočítavec, myslí si R. Huliak a rekapituluje pôsobenie Jána Mičovského... Čítať ďalej
11 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.