Prečo opustil "Dedo les" OĽaNO? Možné súvislosti vysvetľuje R. Huliak
11 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Na odchod poslanca Mičovského z klubu OĽaNO reaguje aj Rudolf Huliak (Národná koalícia). Ten vo svojom videu pripomína aj širšie súvislosti tohto exministrovho kroku.

Je to vypočítavec,

myslí si R. Huliak a rekapituluje pôsobenie Jána Mičovského v politike. Ako prvý lesník sa stal ministrom pôdohospodárstva (odtiaľ pochádza aj jeho prezývka "Dedo les", pozn. red.) a to bola nádej pre lesníkov, že spraví poriadok. "Všetko sa stransparentní, že lesy prestanú byť nefunkčné, nebudú sa rabovať a bude sa dodržiavať ochrana prírody. Keď sa na to ale pozrieme spätne zistíme, že nie len že lesom nijako nepomohol, on ich absolútne rozbil," hovorí R. Huliak.

Lesníci sa mu môžu poďakovať

Tým, že lesy "podaroval" rezortu životného prostredia, lesníci prídu nie len o lesy, ale aj o strechu nad hlavou a o celé svoje živobytie. "Na Slovensku vzniknú doslova hladové doliny, kde si ľudia nebudú môcť zabezpečiť z lesov ani len drevo na kúrenie." Upozorňuje Ing. Rudolf Huliak. 

J. Mičovský odchádza z klubu OĽANO, kritizuje dianie v rezorte pôdohospodárstva
Poslanec Národnej rady (NR) SR a exminister pôdohospodárstva Ján Mičovský odchádza z klubu hnutia OĽANO. Kritizuje dianie v rezorte pôdohospodárstva, tvrdí, že sa snažil kolegov v klube na to upozorniť. V parlamente bude pôsobiť ako nezávislý... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Podrazov bolo viac

Pre poľnohospodárov z Fondu obnovy tiež nevybavil nič. "Bol to jediný minister, ktorý pre svoj rezort vybavil nulu. Zradil nás aj pri reforme národných parkov. Nevytiahol tú hlasovaciu kartičku." Menuje ďalšie prešľapy exministra R Huliak s tým, že je tu dôvodné podozrenie, že to zobchodoval. "Z poslaneckých kuloároch vieme o dôvodnom podozrení, že sa tam kupujú hlasy poslancov rádovo v stovkách tisíc eur."

Drahý hlas

"Teraz sa stal nezávislým poslancom, lebo veľmi dobre vie, že keď sa Kollár nezúčastní hlasovania o tej "mega výhodnej" zmluve s USA, tak jediný jeho hlas zaváži na tom, aby koalícia americkú zmluvu podpísala. Máme teda dôvodné podozrenie, že jediný hlas pána Mičovského - nezávislého poslanca, bude rádovo v niekoľkých stovkách tisíc eur." Vysvetľuje R. Huliak. Je to však len dôvodné podozrenie, ako sám prízvukuje.

Živnostníci, zamestnanci, zaregistrovali ste tieto zmeny?
Od Nového roka vstúpilo do platnosti množstvo legislatívnych noviniek. Tie sa týkajú ako živnostníkov, tak aj zamestnancov. Čo sa mení a ako, skompletizoval Nový čas. 1. Jednotný príspevok na stravovanie Zamestnávateľ vám prispieva na stravovanie... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.