Minister zdravotníctva je doma. Z letiska pred novinármi ušiel
07 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Včera v neskorých večerných hodinách sa domov z Ománu vrátil minister zdravotníctva, Vladimír Lengvarský. Novinárom na letisku sa elegantne vyhol!

Zrejme je tiež dobre informovaný a bolo mu jasné, že na letisku ho čaká množstvo novinárov, preto sa im elegantne vyhol, informuje portál Plus7dní.

Dlhé čakanie

Minister bol na dovolenke v Ománe osem dní, počas ktorých si okrem oddychu na pláži vyskúšal aj jazdu na plnokrvníkoch. Na tom by nebolo nič zlé, keby "pešiaci" v jeho rezorte nepodliehali podmienkam núdzového stavu. Aj preto v príletovej hale letiska M. R. Štefánika na "tajný prílet" ministra Lengvarského čakali zástupcovia médií. Prví účastníci letu sa podľa tvrdenia Plus7dní ukázali po takmer trištvrte hodiny.

Minister medzi nimi nebol

Pán minister sa však otázkam médií elegantne vyhol, ochranka si ho vyzdvihla priamo na pristávacej ploche. Médiám sa venoval len zástupca cestovnej kancelárie, ktorý im vysvetlil, že všetci "v bubline" boli otestovaní ako pri nástupe na dovolenku, tak tesne pred jej odchodom.

Snáď je pán minister dobre oddýchnutý, lebo to, čo sa tu na neho chystá, či už od médií, alebo od politických protivníkov, to určite nebude ľahké. Jeho podriadení - lekári a sestry sa možno radšej ani nevyjadria...

Premiér sa zamyslel. Ale, on má riadiť krajinu a nie burcovať OČTK
Politik má riadiť krajinu a nie burcovať Orgány činné v trestnom konaní, aby pracovali z poverenia mocných. Na boj s korupciou existujú platné zákony! Premiér Eduard Heger má riadiť štát. Spolupracovať a pracovať na možnostiach, aby sa občanom... Čítať ďalej
07 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.