Porotkyňa superstár Monika Bagárová opäť žiari šťastím
11 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Speváčka a zároveň aj porotkyňa superstar Monika Bagárová sa počas Vianočných sviatkov na sociálnej sieti priznala, že s Makhmudom Muradovom, ktorý je otcom jej dcéry už nie sú rodina.

Potvrdili sa tým špekulácie. Dôvodov bolo podľa ich slov viacero. Ani jeden však nechceli špecifikovať. Speváčka zostala s dcérkou sama. Pozitívom je, že sa jej dostalo podpory od rodiny, priateľov ale aj mnohých ľudí z brandže, rovnako ako aj od jej priaznivcov na sociálnych sieťach.

Avšak otca jej dcéry Makmuda zasypala vlna negatívnych komentárov kvôli tomu, že ich opustil.  Obhajoval sa ako vedel a tvrdil, že na prvom mieste bude vždy jeho dcérka.

Tiež povedal, že Moniku bude brániť aj napriek ich rozchodu, ak by jej chcel niekto ublížiť.  

Monika oznámila fanušíkom, že sa sťahuje zo sociálnych sieti, aby sa z rozchodu „pozbiera“. Zdá sa, že je z najhoršieho vonku a má na to aj dôvod. Pochválila sa novými zábermi, na ktorých žiari šťastím.Ako inak,ako po boku svojej dcérky.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/10/frcka-do-finskeho-nosa-alebo-pozor-na-zuby

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.