Konšpirácie, hlúpe deti, to je Matovičov boj za návrat voličov
10 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Pred pár dňami sme vítali nový rok plní očakávaní, že bude pokojnejší a lepší. Ako vždy, už prvé dni na Slovensku vyostrila politika, čím predpovedala, aký bude rok 2022 podľa našich vrcholových predstaviteľov. Netreba sa tešiť na žiadny politický pokoj. Vo svojom statuse na to poukázal aj bývalý predseda KDH a aktivista Alojz Hlina.

„Majiteľ politickej eseročky - magister Matovič rok 2022 otvoril vyjadrením, z ktorého je zrejmé, že rozdiel medzi Matovičom a Ficom je omnoho menší, ako by sa zdalo. (...) Soroš, Amerika, zlí novinári atď. Ako to len ľahko ide do uší slovenského pospolitého bohabojného ľudu,“ píše na úvod Hlina.  

Prezidentský palác reagoval: Matovič klame
Vicepremiér a minister financií SR Igor Matovič v relácii TA3 V politike tvrdil, že prezidentka SR Zuzana Čaputová sa stretla v čase vládnej krízy s veľvyslankyňou USA a mali „kuť pikle“. Reakciu Prezidentského paláca priniesla TA3. „Igor Matovič... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Matovič v priamom prenose povedal, že prezidentka nie je prezidentkou ľudí a chystala niečo s americkou veľvyslankyňou. A strany, čo sa dostali do parlamentu cez kandidátku OĽaNO mlčia. Matovič zakonšpiroval, naznačil zákulisné ťahy a pokračoval tým, čo chcú voliči počuť.

„Je len trochu problém, že o toho istého voliča sa okrem Matoviča dnes už bije Smer, Hlas, Kotleba, Uhrík, Kollár...“ píše Hlina.

Vláda ničí kultúru a šport. Nezmyselné opatrenia na poslednú chvíľu
Hudobný redaktor Juraj Čurný na svojom facebookovom profile s titulkom Kultúra a šport musia prestať byť fackovacími panákmi reagoval na „uvoľnenie“ kultúry a športu, ktoré je skôr výsmechom týchto dvoch oblastí. Štát by si mal vziať príklad z... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Verí Matovičovi, že on by deti do školy nepustil. „Deti v škole, deti s kritickým myslením, s rozhľadom sú ohrozením jeho sveta, ohrozením príjmov zo štátneho rozpočtu do jeho politickej eseročky. Naše deti, ktoré boli najdlhšie z celej Európy doma, majú byť podľa Matoviča ešte jeden ďalší mesiac doma. A potom ich, prípadne, nalákať na nejaký tablet, aby išli na doučovanie cez prázdniny (fakt to povedal),“ píše na záver Hlina.

Tak takto má vyzerať nový rok podľa Matoviča. Ktovie ako by vyzeral ten volebný...

Miloslavovská šikana nevznikla len tak. V deťoch ju buduje svet dospelých
Podľa statusu učiteľa telesnej výchovy Paľa Smutného môžu šikanovanie podnietiť aj segregačné epidemické nariadenia. Najmä rozdeľovanie ľudí na očkovaných a nezaočkovaných. Aj keď deti neraz považujeme za bezúhonné, dokážu byť pri vnímaní... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.