Prezidentský palác reagoval: Matovič klame
09 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Vicepremiér a minister financií SR Igor Matovič v relácii TA3 V politike tvrdil, že prezidentka SR Zuzana Čaputová sa stretla v čase vládnej krízy s veľvyslankyňou USA a mali „kuť pikle“. Reakciu Prezidentského paláca priniesla TA3.

„Igor Matovič by mal pri svojich výrokoch zvažovať, komu pomáha, keď preberá rétoriku a klamstvá od Roberta Fica,“ píše sa v reakcii.

„Je to klamstvo, s ktorým prišiel Robert Fico. Prezidentka žiadne také stretnutie nemala a prezidentská kancelária sa voči takýmto výrokom Roberta Fica a Igora Matoviča ohradzuje,“ dodal hovorca prezidentky Martin Strižinec.

Už ani primátor Trnavy P. Bročka nechce Matovičovu podporu
Primátor Trnavy Peter Bročka chce v komunálnych voľbách 2022 pre svoje tretie volebné obdobie kandidovať ako nezávislý kandidát a bez podpory politických strán. Uvádza sa to vo vyhlásení, ktoré poskytol médiám. Reagoval tak na vyjadrenie predsedu... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.