Ozval sa ďalší s guľami: Škoda, že minister obrany ničím iným nerozmýšľa!
09 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Váš čas sa kráti, chlapci, spravodlivosti neuniknete! Presne toto si myslí opozičný poslanec o ministrovi obrany Naďovi a financmajstrovi Matovičovi. Vo svojom statuse na facebooku sa takto Ľuboš Blaha rozhodol reagovať na výzvu ministra obrany.

Dnes ráno minister obrany Jaroslav Naď zavesil na svoju facebookovú stránku výzvu, v ktorej nazval všetkých kritikov vojenskej zmluvy s USA  klamármi a adresoval im verejnú výzvu. Postupne reagovali takmer všetci osočení a nebol by to náš starý známy Ľuboš Blaha, keby zostal ticho.

Naď si výzvou riadne zavaril

"Naď argumentuje tým, že síce v dohode je napísane, že Američania si môžu na Slovensku robiť, čo len chcú, ale v skutočnosti to podľa neho robiť nebudú - a ak to teda robiť nebudú, tak máme odstúpiť. Ale že aj on odstúpi, ak sem Američania dovezú čo i len jednu zbraň hromadného ničenia, alebo tu vybudujú základňu. A potom tam niečo vrieskal o svojich samčích pohlavných žľazách, ktorými zjavne rozmýšľa. Gratulujeme," uchechtáva sa smerák z Naďovej výzvy.

"Milý pán minister, nechcem vám boriť sebavedomie, ale podľa judášskej dohody, ktorú ste pripravili, Američania ani len nemusia informovať Slovákov, čo sem privezú - takže vy sa ani len nedozviete, či sem dovezú zbraň hromadného ničenia," varuje smerák.

Minister obrany zverejnil verejnú výzvu: Máte na pravdu gule?
Kto z vás nájde odvahu na chlapský postoj! Pýta sa minister obrany Jaroslav Naď vo svojej výzve na sociálnej sieti. Politik, ktorý ľudí nazval opicami a dezolátmi verejne vyzýva každého, kto s ním nesúhlasí k ráznemu kroku. "To, že v SR existuje... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Odstúpiť by mal tak či tak

Podľa Blahu je Naď jednoznačne vlastizradca. "A mal by ste okamžite odstúpiť. Nevyhovárajte sa na svoje samčie pohlavné žľazy, nekopte do Maroša Žilinku a neprskajte ako malý chlapec - zradili ste a za svoju zradu jedného dňa budete súdený," 

Opozičný poslanec je presvedčený, že už to vidí aj Igor Matovič - "vidí, že jedného dňa táto zrada dobehne aj jeho a už má strach. Nevidel som, čo táral na TA3, ale vraj už celú Obrannú dohodu hádzal na Čaputovú. Vidíte - už sa bojí. Už si chce umyť svoje krvavé paprče ako Pilát Pontský," konštatuje Blaha.

M. Uhrík reagoval na Naďovu výzvu. Ten ho zablokoval
Milan Uhrík, predseda hnutia Republika, reagoval na svojom profile na sociálnej sieti na výzvu ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO). Ten prisľúbil rezignáciu, ak sa naplnia predpoklady opozície v súvislosti s obrannou dohodou medzi Slovenskom a... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Igor ukáž, že si chlap

Podľa smeráka Robert Fico dostal na stôl dohodu s Američanmi pred troma rokmi a spolu s Andrejom Dankom ju spakruky zarezali. "Sám som proti dohode tvrdo bojoval - a tento boj sme vyhrali. Smer s SNS ju zarezali. Však ukáž, Igor, že si taký istý chlap a zarež to aj ty - kde je problém?" pýta sa.

V závere statusu sa však Blaha vyjadril jasne: "Chceme referendum o obrannej dohode s USA - Slováci majú právo rozhodnúť, či tu chcú ďalšiu okupáciu!"

Odporcovia dohody s USA nie sú ruskí agenti. Naď však vyjadrenie opozície NEKOMPROMISNE maže!
Poslanec Tomáš Taraba (Život) tiež reagoval na invektívy ministra obrany Jaroslava Naďa, ktorý odporcov obrannej dohody medzi USA a Slovenskom označil za klamárov. Minister jeho postoj zmazal tak, ako to dnes urobil aj poslancovi Európskeho... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.