Odporcovia dohody s USA nie sú ruskí agenti. Naď však vyjadrenie opozície NEKOMPROMISNE maže!
09 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Poslanec Tomáš Taraba (Život) tiež reagoval na invektívy ministra obrany Jaroslava Naďa, ktorý odporcov obrannej dohody medzi USA a Slovenskom označil za klamárov. Minister jeho postoj zmazal tak, ako to dnes urobil aj poslancovi Európskeho parlamentu Milanovi Uhríkovi. Prečo to minister robí, keď tvrdí, že dohoda s USA je výhodná a to, čo v nej vidia odporcovia, je klamstvo? Prečo to robí, keď priamo a verejne vyzval odporcov dohody na odchod z verejného života? 

Taraba požaduje od ministra diskusie o obrannej dohode, ktora vyvoláva mnohé nesúhlasy. Naď by nemal vidieť v každom jej odporcovi ruského agenta. To podľa neho neprospieva ani dôveryhodnosti NATO. Aj preto je potrebné dať priestor opačnej strane. Zmazaný komentár poslanca Tarabu vám prinášame v plnom znení:  

Redakcia HD | @screenshot komentaru T. Tarabu

M. Uhrík reagoval na Naďovu výzvu. Ten ho zablokoval
Milan Uhrík, predseda hnutia Republika, reagoval na svojom profile na sociálnej sieti na výzvu ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽaNO). Ten prisľúbil rezignáciu, ak sa naplnia predpoklady opozície v súvislosti s obrannou dohodou medzi Slovenskom a... Čítať ďalej
09 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.