,,Všetci sú už v Mexiku...“
11 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Manželia Zuzana Strausz Plačková a René Strausz boli 29. Septembra minulého roka obvinení z trestného činu obchodovania s drogami. Napriek tomu sa manželia v októbri vybrali na luxusnú dovolenku do Dubaja. Po ich zrušenej sťažnosti si v tejto dobe si užívajú dovolenku v Mexiku.Tieto informácie priniesla 1pluska.sk

V októbri minulého roka sa obvinená dvojica vybrala do exotiky, vtedy to Úrad Špeciálnej prokuratúry nechcel komentovať. Pri rozhodovaní o väzbe manželov neboli zo strany súdu jasne stanovené podmienky, ktoré by im obmedzovali pohyb. Manželský pár sa zachoval zodpovedne a o žiadny útek sa nepokúsili. Je zjavné, že manželia čakali na zbavenie obvinenia. To sa ale nenastalo.  

Všetko je im fuk

„Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry Generálnej prokuratúry zamietol sťažnosti Z. P. a R. S. proti uzneseniu o vznesení obvinenia. Obe osoby sú stíhané pre členstvo v zločineckej skupine v prípade obchodovania s drogami,“  vyjadrila sa v stanovisku Jana Tökölyová. Plačková už v tom čase bola na ďalšej exotickej dovolenke.

Momentálne sa nachádza v Mexiku, v ktorom sa stretla s ďalšími priateľmi, akými sú Dara Rolins, raper Seper s priateľkou Cynthiou. Partia sa stretla v mexickom meste Tulum, kde spolu žúrovali.

 

Zuzana Plačková / Instagram (@queen.plackova) | Kráľovské prijmy jej zabezpečuje reklama na rôzne produkty

Instagram

 

M. Šutaj Eštok si nemyslí,že by sa malo ku každej veci konať referendum
Ku každej veci by sa nemalo konať referendum. Uviedol to v sobotnej diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy člen ústavnoprávneho výboru Národnej rady SR a generálny manažér strany Hlas-SD Matúš Šutaj Eštok (nezaradený). Reagoval tak na Smer-SD,... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.