MUDr. Mesik: Pre rodičov a starých rodičov malých detí k "detskej krížovej výprave"
08 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Pre rodičov a starých rodičov malých detí k "detskej krížovej výprave" za napichanie 274 000 dávok vírusovej mRNA do tiel detí, vedenou kontrahovanou tlačou pod odborným vedením pani doktorky Visolajskej s 1 atestáciou a nemerateľným Hirschovym indexom," píše MUDr. Juraj Mesik.

MUDr. Juraj Mesik v príspevku na sociálnej sieti informuje rodičov a starých rodičov o práci, ktorú 31. decembra uverejnilo americké vládne CDC. Práca, ako píše Mesik je o výskyte a priebehu covidu u detí v 6-tich amerických nemocniciach počas júla a augusta 2021, čo podľa Mesika znamená, že išlo teda o ochorenia delta variantom, oveľa nebezpečnejším ako je omicron.

"Veľký autorský tím, asi 45 ľudí v nich identifikoval spolu 713 pacientov vo veku 0 až 18 rokov hospitalizovaných pre covid," píše Mesik a to kľúčové, čo zistili zverejňuje na svojom profile na sociálnej sieti v tabuľke.

Klame sa ohľadom zmluvy s USA? TK strany Smer- SD aj s citáciami zo zmluvy
"Vláda chce za každú cenu zakryť skutočnosť, ktorá vyplýva z podstaty zmluvy. Tou podľa Fica je odovzdanie dvoch vojenských letísk, Kuchyňa a Sliač, Armáde USA minimálne na desať rokov, zadarmo". Citát Robert Fico. SMER - SD zvolala tlačovú... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Zistenia zhrnuté v štyroch bodoch

"Jednu a viac komorbidít iných chorôb malo 82,5% hospitalizovaných v skupine 5 až 11 ročných a 88,2% v skupine 12 až 17 ročných. Napriek tomu bola stredná doba hospitalizácií len 3 dni, len u 12 až 17 ročných 4 dni. Celkovo zomrelo 11 detí - z toho 2 mladšie ako 1 rok, 0 vo veku 1-4 roky, 1 vo veku 5 až 11 rokov a 8 v skupine 12 až 17 rokov. Z tých 11 čo zomreli malo 9 iné známe komorbidity: 4 boli obézne, 2 mali aj inú vírusovú chorobu napr. RSV - častý najmä u dojčiat," vysvetľuje.

Aké bolo etnické zloženie obetí Mesik uvádza, že nenašiel, ale je podľa neho vysoko pravdepodobné, že výrazne posunité smerom k afro a latino-americkým deťom.

V príspevku upozorňuje aj na predošlú tabuľku, ktorú neopakuje, ale je v nej uvedené, že len 29,5% boli deti európskeho pôvodu - 28,3 boli afroamerické deti a 29,6% latinos. "Je to dôležité kvôli tmavej pokožke, ktorá produkuje menej vitamínu D a životnému štýlu tmavších ľudí, ktorí sa viac vyhýbajú slnku aby sa neprehrievali. Výsledok sú nízke hladiny vitamínu D u takýchto detí, ale ten štúdia vôbec neskúmala," tvrdí Mesik.

Práca analyzuje len hospitalizované deti

"Teda len úplne nepatrný zlomok z počtu detí, ktoré boli v príslušných štátoch a mestách v tom čase deltou infikované a vôbec nepotrebovali nemocnicu. Mnohé navyše skončili v nemocnici len preto, že nedostali včasnú a účinnú ambulantnú pomoc," dodáva.

O Omicrone podľa neho vieme, že je podstatne benígnejší ako bola delta - takže riziko hospitalizácií pri ňom je oveľa nižšie a ešte nižšie je podľa neho riziko ťažkého alebo smrteľného priebehu.

Mesik v závere príspevku dodáva: "Ak chce napriek tomu niekto dať svoje vlastné deti napichať vírusovou mRNA aby "boli chránené" pred Omicronom, alebo aby predišiel "preplneniu nemocníc", niet čo dodať. Len poľutovať deťúrence a popriať im v ruskej rulete s myokarditídami a inými ťažkými poškodeniami zdravia v mene ziskov Pfizera veľa šťastia."

Doposiaľ nevídaný politický krok. Máme prvú slovenskú političku na TIK TOK
Romana Tabak (OĽaNO) sa pochválila! Podaril sa jej doposiaľ nevídaný politický krok. "Ako prvá poslankyňa na Slovensku som sa rozhodla osloviť aj našu mladšiu generáciu cez ďalšiu sociálnu sieť TikTok!" napísala na sociálnej sieti. Na sociálnej... Čítať ďalej
08 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.