Pán premiér, práve ste ma tupo urazili a zjavne nielen mňa!

Možno mám iné názory ako predseda vlády Slovenskej republiky Eduard Heger. Možno pán predseda vlády Slovenskej republiky Eduard Heger nesmie mať iné názory a vyjadrovacie spôsoby ako jeho rodné OľaNO a najmä minister Naď v ňom.

Ani jedno  - nevedmosť - ani druhé - trápna submisívnosť - neoprávňuje premiéra k tomu, aby urážal občanov Slovenska, ktorí tiež financujú jeho úrad

Pán premiér, na svoje konto na sociálnej sieti ste napísali status s názvom ODMIETAM KONŠPIRÁCIE, OČAKÁVAM VECNÚ DISKUSIU! Medzi konšpirácie a tým pádom aj konšpirátorov ste zaradili - podľa vašich slov - "akékoľvek konšpirácie spojené s návrhom Dohody o obrannej spolupráci s USA." Vzápätí vysvetľujete, že ide o všetky názory, ktoré spadajú pod túto vašu definíciu: "Preto ktokoľvek, kto sa snaží navodiť dojem, že Slovensko stráca touto zmluvou suverenitu, alebo že Spojené štáty budú môcť na základe tejto rámcovej zmluvy voziť svoju techniku a zbrane na územie Slovenskej republiky, buď túto zmluvu nečítal, alebo zámerne zavádza." Ja sa, pán premiér, nijako nesnažím navodiť "ten dojem". Možno si na dojmy potrpíte Vy, aj keď tým o Vás mimoriadne škodíte Vy sám. Ja som o tom, pán premiér presvedčený. Ako aj o strate suverenity, vyplývajúcej zo súčasného znenia návrhu Dohody. Spolu s mnohými právnikmi a dokonca aj Generálnym prokurátorom. Čítali ste, pán premiér jeho pripomienky? Nazývate ich konšpiráciami, myslíte si, že pán Maroš Žilinka ten návrh Dohody nečítal, "alebo zámerne zavádza"?

Obdivujem vás, pán premiér!

Obdivujem, ako si dokážete privlastniť právo na jedinú pravdu. Presne v štýle niekdajšieho Ústredného výboru strany.. Pán premiér, dovoľujem si Vám pripomenúť, že článok číslo 4 Ústavy Slovenskej republiky o "vedúcej úlohe strany v spoločnosti" už viac ako tridsať rokov neplatí. Viem, Vy to vezmete zas ako ďalšiu konšpiráciu a zavádzanie. Veď je tak ľahké označiť tisíce obyvateľov Slovenska za konšpirátorov - to už je tak módne, ako modrý a najmä tesný oblek, praskajúci v gombíkoch. Je naozaj až primitívne ľahké z Vašej pozície, pán premiér, napísať, že ten kto má iný názor, zavádza. Veď to už dávno dokázali takí Stalin s Berijom a to boli fakt nejakí hlupáci! A presne preto ako hlupáci vošli do histórie. Tu sa naozaj netreba predbiehať, hoci rad, najmä na Slovensku, tých, čo sa tam pchajú s každou hovadinou je dlhší ako rad na pošte na dôchodky.

Dovolím si zopakovať názor konšpirátora a zavádzača, generálneho prokurátora SR.

Pán premíér, prečo ste do tejto funkcie aj vo Vašej strane volili konšpirátora a zavádzača? To len tak mimochodom.

 

Reprofoto - Zdroj FB Maroš Žilinka - generálny prokurátor SR | Stanovisko generálneho prokurátora

 

Pán predseda vlády - Aj Pelle je konšpirátor?

"Strana HLAS – sociálna demokracia vyhlasuje, že prijímanie akýchkoľvek medzinárodných záväzkov Slovenskej republiky v oblasti bezpečnosti a obrany musí byť plne v súlade s Ústavou a právnym poriadkom Slovenskej republiky". Urobila tak na stránke jej predsedu, Petra Pellegriniho. Pán predseda vlády, expremiér Pellegrini má tiež už v tomto štádiu k Dohode výhrady. Váš potenciálny budúci koaličný partner. Aj on konšpiruje a zavádza?

No nič

Zdá sa, že najjednoduchším argumentom, aj podľa Vás, pán premiér, je vyhlásiť iný názor za konšpiráciu či zavádzanie. To je nesmierne plytké a úbohé. Nedôstojné Vášho úradu. Alebo ak Vy máte iný názor ako ja, mám Vás nazývať konšpirátorom?

Premiér už automaticky odpor voči Dohode medzi USA a SR označil za konšpirácie!
Odmietam konšpirácie, očakávam vecnú diskusiu! Takto zareagoval premiér Eduard Heger na vlnu kritiky, ktorá sa spustila voči dohode o obrannej spolupráci medzi Slovenskom a USA. Slovensko svoju suverenitu nestratí! Takto zmýšľa o vzdore voči... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

______________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.