Multiotecko Kollár sa vyjadril k prípadu šikany v Miloslavove. Pozriete, čo je ochotný urobiť (VIDEO)
06 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Prípadom, ktorý otriasol Slovenskom sa už zaoberá polícia. Incident sa odohral 2. januára v areáli bývalého družstva v časti Alžbetin dvor v Miloslavove. „Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci vyšetruje okolnosti napadnutia maloletého dievčaťa, ku ktorému malo prísť v priebehu dňa 2. januára v Miloslavove. Vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie informácie nebudeme zverejňovať,“ uviedla k prípadu polícia na sociálnej sieti.

K tomuto absolútnemu ľudskému zlyhaniu sa vyjadril aj multiotecko a predseda parlamentu Boris Kollár. Ako uviedol vo videu, je otcom dvanástich detí a tento prípad sa ho dotkol veľmi, veľmi osobne. Dokonca až tak, že na najbližšiu koaličnú radu nechal predvolať ministra vnútra Mikulca a bude od neho požadovať jasné kroky, akým spôsobom sa zamedzí na Slovensku takejto šikane.

Pozrite si video, kam až Boris Kollár je ochotný zájsť aby takýmto zvrátenostiam zabránil.

Pán premiér, práve ste ma tupo urazili a zjavne nielen mňa!
Možno mám iné názory ako predseda vlády Slovenskej republiky Eduard Heger. Možno pán predseda vlády Slovenskej republiky Eduard Heger nesmie mať iné názory a vyjadrovacie spôsoby ako jeho rodné OľaNO a najmä minister Naď v ňom. Ani jedno -... Čítať ďalej
06 | 01 | 2022 | Ivan Brožík