Lucia Ďuriš Nicholsonová po zostrihu u kaderníčky
05 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

 

Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonova je známa svojim extravagantným štýlom, napríklad tým, že nosí dredy. Sú to zapletené vrkoče, ktoré obľubujú milovníci reggae-hudobný štýl z Jamajky,píše 1pluska.sk

Hlavným predstaviteľom tohto štýlu bol Bob Marley, ktorý popri tom nosil jamajskú pletenú čiapku. Dredy môžu vzniknúť aj samovoľne, ako príklad môžeme spomenúť nečesanie, alebo pôsobenie morskej vody. Toto však nie je príklad známej političky. Lucia Nicholsonová navštívila vlasové štúdio.

Do vlasového štúdia sa europoslankyňa vybrala aj tento krát, aby si upravila svoj extravagantný účes. Tento raz si zvolila skrátenie svojich vlasov. „Raz za pol roka u kaderníčky,"  napísala na sociálnej sieti politička.

Právničku Laššákovú znepokojujú signály zo strany koaličnej moci - blíži sa vojna?
Právnička Judita Laššáková na svojom profile na sociálnej sieti uverejnila príspevok s titulkom: Príznakom vojny v spoločnosti je ministerstvo pravdy tejto vlády. Vskutku najnovšie kroky vlády smerujú k vojne? K vojne s občanmi? A ktoré sú... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok