Advokát Ivor: GP nie je riadená vlastizradcom! Vyjadrime masovú podporu
06 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

"Vyjadrime verejne masovú podporu generálnemu prokurátorovi SR!"

Viacerí právnici, ktorí sledujú situáciu ohľadne dohody medzi Slovenskom a USA o obrannej spolupráci pripomínajú, že v týchto dňoch potrebuje generálny prokurátor našu podporu.. Práve úvodný citát napísal na sociálnej sieti advokát Peter Ivor a vysvetlil aj prečo.

"Občania, musíme vyjadriť masovú podporu a vďaku Generálnemu prokurátorovi SR, Dr. h.c. JUDr. Marošovi Žilinkovi, PhD., ktorý odmietol Dohodu DCA s USA ako celok a to z dôvodov jej vážnych právnych vád, značnej nevýhodnosti a nevyváženosti, na základe čoho by bola ohrozená suverenita, nezávislosť a bezpečnosť SR." Začal Ivor ostro hneď v úvode,

Nenávisť k rodnej zemi

"Generálna prokuratúra SR si zjavne ako posledný z ústavných orgánov zachovala samostatnosť, nezávislosť a nestrannosť, vykonáva svoje ústavné a zákonné kompetencie podľa Čl. 149 Ústavy SR a § 3 zákona č. 153/2001 Z.z. o prokuratúre, podľa ktorých má chrániť aj práva a zákonom chránené záujmy SR, nie je riadená vlastizradcami napojenými na US ambasádu, ktorí rozkladajú a doslova nenávidia náš samostatný štát!" Doplnil advokát.

Všetci za Generálneho prokurátora, Generálny prokurátor za všetkých!

 "Je zrejmé, že za tento, v dnešnej totalitnej dobe hrdinský čin, bude Generálny prokurátor vystavený nátlaku a útokom zo strany organizovanej zločineckej skupiny našich amerických kolaborantských politikov a spriaznených korporátnych médii, je preto nevyhnutné, aby si títo zločinci rozkladajúci právny štát boli vedomí toho, že za Generálnym prokurátorom stojí väčšina slovenského národa, väčšina občanov!" Ukončil Ivor svoj krátky, no výstižný status.

Trafená hus zagágala. Koaličný Šeliga poučuje Žilinku o demokracii
Nezaradený poslanec Juraj Šeliga poučuje na sociálnej sieti generálneho prokurátora Maroša Žilinku. V smerovaní vládnej propagandy proti Rusku sa Šeliga Žilinku pýta, čo ide oslavovať do Ruska. Reaguje tak na plánovanú účasť generálneho... Čítať ďalej
05 | 01 | 2022 | Ján Papuga

_____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.