Matovičova sestra kriticky: Jeden minister by nás pozatváral a druhý si odletí na pláž do Ománu
03 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Sestra ministra financií Matoviča , Zuzana Belicová si na svojej sociálnej sieti všíma rozporuplnosť konania členov našej vlády s ich prázdnymi rečami. 

Ešte ani v tomto nie sú jednotní

"Jeden minister by nás tu zo strachu pred vírusom najradšej všetkých pozatváral doma, zalepil ľuďom ústa, aby nijako neodporovali a druhý si s kľudom Angličana odletí dovolenkovať do Ománu. Však čo?" Ironizuje Z. Belicová: "Hlavne, že krachujúci “plebs” sa bez vakcíny, či vyšpáraného nosa nedostane ani len do roboty na druhú stranu mesta a večer ani na ulicu, keďže na Slovensku číha infekčná Delta či oveľa infekčnejší Omikron za každým rohom. Za hranicami teda asi nie. “Radosť” žiť v tomto kráľovstve krivých zrkadiel …"

Nie je závistlivá

Odkedy prenikli na verejnosť informácie o dovolenkujúcich ministroch, mnohí ľudia tvrdia, že to, čo sa zdvihlo, je len vlna závisti. Zuzana Belicová to vysvetľuje: "Prajem pánom ministrom, poslancom a poslankyniam, nech si dovolenky doma či exotiku v zahraničí do sýtosti užijú. Aspoň niekto na ne má, kedže kráľovský príjem z daní krachujúcich ľudí majú zabezpečený, aj keď behom roka môžu nerušene a bez kontroly ľudí celé dni sedieť s rodinami doma. Nielen cez “lokdavn”. Na rozdiel od voličov. Tých naozaj obyčajných ľudí, ktorých neplatí štát."

A. Belousovová: Minister ako generál čo ušiel z boja
V predposledný deň minulého roka rozčeril hladinu verejnej mienky minister zdravotníctva, ktorého netrápi omikron, pred ktorým nás varuje ako pred vlnou, ktorá Slovensko už naozaj dobre že nezmetie. Asi to s tým omikronom nebude až také vážne.... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.