V najzaočkovanejšej krajine sveta bol hlásený prvý prípad FLURÓNY!
02 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Máme tu nový problém? Prvý prípad potenciálne nebezpečnej kombinácie Covid-19 a chrípky bol objavený u mladej, tehotnej ženy v Izraeli, píše portál RT.

Hybridný stav bol diagnostikovaný v Rabin Medical Center v Petah Tikva začiatkom tohto týždňa, keď nezaočkovaná žena začala rodiť.

Podobné ochorenia

“Hneď po príchode jej diagnostikovali chrípku a koronavírus. Oba testy vyšli pozitívne, aj keď sme to znova skontrolovali,“ povedal primár nemocničného gynekologického oddelenia profesor Arnon Vizhnitser podľa novín Yedioth Ahronoth, ktoré ako prvé informovali o prípade dvojitej infekcie.

Dodal, že pacientka mala mierne príznaky a že chrípka a Covid sú vlastne to isté ochorenie, pretože obe napádajú horné dýchacie cesty. Ženu vo štvrtok prepustili z nemocnice.

“Sme svedkami čoraz viac tehotných žien s chrípkou. Je určite veľkou výzvou vysporiadať sa so ženou, ktorá príde s horúčkou pri pôrode a vy neviete, či je to koronavírus alebo chrípka, tak im hovoríte rovnako. Väčšina chorôb je respiračná,“ priznal Vizhnitser.

Prečo lekári odmietajú chemoterapiu, keď sami ochorejú? Štúdia dáva odpoveď
Chemoterapia ako liek na rakovinu zachránila milióny životov. Je však tiež notoricky známa svojimi strašnými vedľajšími účinkami. Či si je zvolíte pri liečbe tohto zhubného ochorenia, je čisto vašou osobnou voľbou. Zaujímavý je ale fakt, že väčšina... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Zisťujú sa dôsledky kombinácií 

Ministerstvo zdravotníctva podľa informácií prípad posudzuje, aby zistilo, či kombinácia dvoch vírusov môže spôsobiť vážnejšie ochorenie.

Medzitým Izraelské centrum pre kontrolu chorôb nedávno oznámilo prudký nárast prípadov chrípky, čo prinútilo ministerstvo zdravotníctva varovať, že vírus „môže spôsobiť vážne ochorenie, ako je zápal pľúc, rôzne infekcie dýchacích ciest, myokarditída a dokonca smrť “. 

Takto TO vidia Maďari žijúci na Slovensku: hanebné a škandalózne
Opatrenie vlády, v rámci ktorého majú zdravotníkom v januárovej výplate vyplatiť odmenu 350 eur zaujalo aj Maďarov žijúcich na Slovensku. V denníku Paraméter publikovala svoj názor Füleki Hajnalka. Nápad považuje za vynikajúci, ale inak ide podľa... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Očkovanie v roku 2022 - na dennodennom poriadku!

Rezort vyzval „všetkých členov verejnosti vo veku 6 mesiacov a starších“, aby sa dali zaočkovať proti chrípke, pričom dodal, že očkovanie proti chrípke sa môže podávať spolu s očkovaním proti Covid-19.

Vedci z celého sveta hodnotia potenciálne riziká kombinácií rôznych vírusov a variantov Covidu. Hlavný lekár spoločnosti Moderna Paul Burton minulý mesiac varoval, že kombinácia variantov Delta a Omicron Covid-19 môže vytvoriť nový, nebezpečnejší kmeň.

Odborníčka varuje: Rúška pre nás predstavujú absolútne zdravotné riziko!
Aké sú účinky rúšok na náš mozog? Túto otázku sa snaží zodpovedať nemecká doktorka Margarite Griesz-Brisson, ktorá sa špecializuje na neurofyziológiu a neurotoxikologiu. Jej závery sú viac než zaujímavé. Mozog bez kyslíka trpí Opätovné... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.