Štvornohý miláčik zlodejom? Aj to je možné...
02 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Na Novom Zélande žije kocúr menom Keith, ktorý má nálepku šikovného zlodeja. Jeho kariéra začala pred 3 rokmi. Medzi jeho prvými krádežami bola ukradnutá podprsenka z bielizňových šnúr susedov, ale neulakomil sa ani na živé tvory akými boli napríklad úhory, ktoré ulovil v rieke Heathcote v meste Christchurch.Túto informáciu priniesol portál www.ta3.com

Jeho vyčínanie sa v poslednom čase dostalo na nový level – domov doniesol vrecko drog, fajku na fajčenie marihuany či čierne nohavičky.

„Už som mu dohovárala, že diamanty a peniaze by boli lepšie,“ uviedla majiteľka kocúra Ginny Rumboldová, ktorá sa spolu s manželom Davidom o päťročného kocúra stará. „Ale to sa zatiaľ nestalo,“ uviedla.

Koho viní SNS za stav v spoločnosti?
Prezidentka Zuzana Čaputová je plne zodpovedná za stav v spoločnosti. Mimoparlamentná SNS to uviedla v reakcii na novoročný príhovor prezidentky. Strana ho považuje za plný slabosti a neschopnosti reprezentovať záujmy Slovenska. "Prejav... Čítať ďalej
02 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Rumboldovci Keithov lup naplnili do dvoch plastových prepraviek. Umiestnili ich pred bránu, nech si ich susedia môžu vyzdvihnúť. Kocúra Keitha to neodradilo, pretože vo svojom vyčínaní pokračuje a kradne predmety naďalej. Medzi jeho najvzácnejšie lupy patria topánky s okovanou špičkou miestneho obchodníka, ktoré dokázal ukradnúť aj napriek tomu, že majiteľ dal do topánok 2,5 kg závažia.

Kleptománia Keitha podľa jeho majiteľky skôr zabáva ako hnevá. Svojim posledným úlovkom to Keith trochu prehnal: „Pokiaľ ide o vrecko drog a fajku, museli sme ich zabaviť a chystáme sa s Keithom hodiť reč, kde k obom veciam prišiel," povedal s úsmevom hovorca miestnej polície. 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.