Poprsie Zdeny Studenkovej už riešia aj Česi!
01 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Český BLESK si posvietil na slovenskú hviezdu obľúbenej komédie S tebou ma baví svet Zdenu Studenkovú. Tá v talkshow Adely Vinczeovej Boli sme pri tom otvorene prezradila, čo si myslí o svojich prsiach! Sú vraj dôvodom, prečo si pri hraní nikdy neobliekla určité odevy. 

Hviezda obľúbenej komédie S tebou ma baví svet Zdena Studenková sa netají tým, že sa o svoj zovňajšok stará. Koniec koncov, ako sama priznáva, je to práve jej tvár, čo ju živí. Teraz prezradila, čo si myslí o svojich prsiach.

Nemá dostatočné vnady

V talkshow Boli sme pri tom moderátorka Adela Vinczeová predviedla divákom ukážku, na ktorej sa Studenková prvýkrát v živote objavila v kroji. Zábery pochádzajú zo šou Petra Marcina. „Ty si raz vyhlásila, že ti kroj nepristane, že si nikdy nehrala v kroji,“ obrátil sa vtedy Marcin na Studenkovú. A Studenková jeho slová potvrdila.

Na zaujímavosť zareagovala aj Vinczeová. „Ty si nikdy nehrala ľudovo orientovanú hlavnú postavu?“ spýtala sa herečky, ktorá hrá ako vo filmoch, tak v divadle. To Studenková opäť potvrdila a vysvetlila, prečo to tak bolo. „Nemala som na to dostatočné vnady,“ vyhlásila a chytila ​​sa za hruď.

Najhorúcejší kalendár roku 2022 bude ten folklórny! (FOTO)
Dámy nezúfajte! V najnovšom kalendári Hotfolk myslia nielen na pánov, ale aj na vás. Na rok 2022 totiž k sexi kráskam v krojoch pribudli aj úchvatní muži. Nový rok 2022 bude poriadne horúci. Najnovší kalendár Hotfolk na nasledujúcich 12 mesiacov... Čítať ďalej
01 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Nikdy by si nenechala siahnuť na prsia

„A to je potrebné?“ pýtala sa prekvapená Vinczeová. „Áno, je to potrebné, musíš byť kyprá,“ pritakala Studenková s tým, že je potrebné ovládať aj jazyk. „Aha, takže je viac dôvodov, prečo som ešte nemala kroj,“ žartovala Vinczeová sebakriticky.

O svojom poprsí ale prehovorila Studenková už pred rokmi aj pre Blesk. „Som na seba dosť prísna, ale jednu vec viem iste, nikdy by som si nenechala siahnuť na prsia,“ zverila sa Blesku herečka vlani v lete.

„Aj keď už nie sú také ako v dvadsiatich, ale nemám rada veľké prsia a tie moje sa mi páčia. Stačí krásna bielizeň,“ dodala so smiechom herečka.

Tento rok nás opustilo príliš mnoho velikánov: Spomeňme aspoň niektoré legendy
Tento rok bol mimoriadne bolestivý. Za posledných dvanásť mesiacov nás opustili veľké slovenské, české i zahraničné osobnosti, na ktoré budeme ešte dlho spomínať. Pripomeňme si v závere roka aspoň niektoré z nich. Milan Lasica V júli sme sa... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.