Polícia zverejnila najbláznivejšie prípady roka: Trnavský doubledecker, auto bez motora, či hryzance od zadržaného
31 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Auto bez čelného skla, bez funkčných svetiel a motora, dohryzený muž či trnavský doubledecker - aj toto patrí medzi tie najkurióznejšie policajné prípady. Uplynulý rok priniesol aj ďalšie, ktorými sa polícia pochválila na sociálnej sieti.

Neverili vlastným očiam!

Policajti v Želiezovciach zastavili auto bez čelného skla, motora a s nefungujúcimi svetlami. S takýmto niečím sa ešte nestretli. V "kokpite" sedel dokonca šofér s prilbou.

Muži zákona boli svedkami vlečenia motorového vozidla zn. Felicia bez čelného skla, bez funkčných svetiel a motora. Vodič vlečeného vozidla však aspoň myslel na svoju bezpečnosť, pretože na hlave mal nasadenú prilbu a oblečenú mal bundu s reflexnými prvkami.

Policajti obe vozidlá následne sprevádzali k najbližšiemu autovrakovisku, nakoľko na vlečenom vozidle nefungovali ani smerové, ani brzdové svetlá. Taktiež bola uložená pokuta vo výške 50 eur.

Zdroj: FB/Polícia SR

Neuveriteľné! Policajti zastavili trnavský doubledecker

Policajti vodiča zastavili na juhovýchodnom obchvate mesta Trnava a situáciu riešili na mieste ako priestupok v doprave.

Zdroj: FB/Polícia SR

Iba 9-ročný chlapec nasadol do auta a nabúral

Iba 9-ročný chlapec z okresu Rožňava ani na chvíľu nezaváhal a potom, ako zistil, že zadné pravé dvere motorového vozidla Opel sú odomknuté, vošiel do vozidla a sadol si na miesto vodiča.

Následne odistil ručnú brzdu a vyradil zaradený rýchlostný stupeň. Vozidlo v mierne svahovitom teréne začalo samovoľne cúvať, stálo sa neovládateľným, až napokon narazilo do garáže. Po náraze si chlapec otvoril dvere na strane vodiča a z miesta odišiel.

Politológ Lenč: Vládna koalícia zostala tento rok mentálne v opozícii! Koľkých hádok ešte budeme svedkami?
Zvykli si byť opozíciou a sú ňou doteraz! To je názor politológa Jozefa Lenča na súčasnú vládnu koalíciu. Aké má teda šance na spoluprácu v budúcom roku a budú pokračovať koaličné hádky? Stále rozhoduje Matovič? "Napätie medzi koaličnými... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Policajti našli zlodeja, ktorý sa sám uväznil medzi vchodovými dverami

V ranných hodinách sa 23-ročný muž z okresu Humenné s úmyslom vniknúť na predajnú plochu a odcudziť tovar z jednej predajní v Košiciach, snažil kopom preraziť dvojkrídlové dvere únikového východu z predajnej plochy, čo sa mu nepodarilo.

Následne za použitia noža sa snažil vypáčiť vchodové posuvné dvere do vestibulu predajne, na ktorých nožom poškodil tesnenie a uzamykací mechanizmus vchodových dverí. Dostal sa medzi dvojicu vestibulových sklenených dverí, kde ostal uväznený.

Policajti sa vyroja na ulice, aby kontrolovali občanov
Polícia na Slovensku počas najbližších dní posilní výkon služby. Policajti budú zaradení podľa potreby, vývoja situácie a aj na základe platných protipandemických opatrení. Informovala o tom hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | TASR / JK

To už ale na miesto dorazili policajné hliadky, ktoré muža na mieste zadržali.

Zdroj: FB/Polícia SR

Muž dohrýzol kamaráta i policajta

V obci Boleráz zasahovali v noci policajti z Trstína aj policajti z Pohotovostnej motorizovanej jednotky Trnava. O pomoc požiadal policajtov krátko pred 20.00 hod. 73-ročný obyvateľ obce, ktorému sa mal neznámy bosý muž vyhrážať zabitím.

Klimatická zmena v priamom prenose: Dnes budú padať teplotné rekordy! Dokedy vydržia?
V priebehu 30 minút sa oteplilo o neuveriteľných 10 °C! Tak takéto počasie zažíva na Silvestra hlavné mesto. A teploty stúpajú na celom území Slovenska. Dokedy vydrží takéto jarné počasie? Slovensko zažije v nadchádzajúcich hodinách mimoriadne... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Policajti situáciu preverili a muža stotožnili. 41-ročný muž bol zmätený, pod vplyvom alkoholu a policajtom tvrdil, že ho chcel kamarát na návšteve v bazéne utopiť. Situáciu vyriešil tak, že ho pohrýzol do nosa a z návštevy utiekol.

Správanie muža sa však začalo stupňovať, začal byť vulgárny a správal sa agresívne až nakoniec odmietol s hliadkou z Trstína komunikovať. Aj napriek opakovaným výzvam sa muž správal naďalej agresívne, jedného policajta trafil do tváre pohárom s vodou a pri obmedzovaní slobody pohrýzol veliteľa čaty PMJ do prsta.

Pri zákroku sa im vyhrážal, kládol aktívny odpor a želal im smrť. Policajti muža nakoniec spacifikovali pomocou elektrického paralyzéra.

Líder SaS pomenoval najzásadnejšiu vec, ktorá sa koalícii počas roka podarila
Bol to kľúčový krok pre ďalšie fungovanie koalície! Takto ohodnotil jarnú výmenu premiéra minister hospodárstva. Čo sa však za dva roky vo vláde naučil nekomentovať? Jediné pozitívum za celý rok? Výmena premiéra! Najzásadnejšia vec, ktorá sa... Čítať ďalej
31 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.