Títo ministri trpia podľa expremiéra sociálnym autizmom
31 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Dovolenka ministra zdravotníctva Vladimíra Lengvarského (nominant OĽaNO) je podľa ministra financií Igora Matoviča ako dovolenka ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS). Vlani Sulík v Dubaji, tento rok Lengvarský v Ománe. Má dôvod na kritiku.

Je však minister financií odborník na vývinové choroby, že zhodnotil, čím podľa neho trpia dvaja ministri koalície, ktorého je aj on súčasťou? Čo odznelo na tlačovej besede, spracoval denník Nový čas.

Médiami sa nedávno prevalila informácia, že minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (OĽaNO) odletel na dovolenku do Ománu. Táto informácia pobúrila ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý okamžite zaujal k danej veci svoj postoj.

K Richardovi Sulíkovi si Igor Matovič na vlastnú čiernu listinu pripísal aj Vladimíra Lengvarského. Kým Richard Sulík pred rokom dovolenkoval v Dubaji, Lengvarský ho podľa Matoviča tento rok nasledoval do podobne exotického Ománu. Problém je podľa Matoviča v tom, že ministri zo Slovenska odišli v čase zlej pandemickej situácie.

Poslanec zabávač: Neonacista Mazurek nikdy nepracoval
Poslanec za OĽaNO Jožo Pročko sa opäť ozval na sociálnej sieti. Človek, ktorý roky iba zabával národ humorom jemu vlastným, sa škodoradostne "vyškiera" na poslanca Mazureka. Celé to však znie mierne tragikomicky ako keď "sova hovorí vrabcovi, že má... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Ivan Mihale

Títo ministri trpia podľa Matoviča sociálnym autizmom

„Pripadá mi to veľmi podobné, tie krajiny sú ešte aj vedľa seba. Mne to tak trochu pripadá, že obidvaja títo ministri trpia sociálnym autizmom,“ povedal podľa denníka Nový čas vo štvrtok Matovič na tlačovej besede. A kritizoval aj iné.

Matovič zdôraznil, že ani lekári, ani zdravotné sestry sa bez špeciálneho povolenia od nadriadeného na dovolenku nedostanú.

„Každý má nárok na dovolenku, ale ak prehrávame s Dánskom v rýchlosti očkovania treťou dávkou jedna ku päť, tak ako minister zdravotníctva by som sa hanbil teraz ukazovať sa niekde na pláži a tváriť sa, že všetko je v poriadku,“ vyhlásil podľa denníka Nový čas Igor Matovič na tlačovej besede. A uviedol aj to, že minister zdravotníctva nebol prítomný na štvrtkovom online rokovaní vlády a zastupoval ho štátny tajomník.

Našiel sa! Expremiérov "múdrosráč"
Koľká pokora, koľká všímavosť razí z posledného príspevku poslanca Národnej rady Slovenskej republiky, podpredsedu strany Za ľudí Juraja Šeligu. Škoda, že musíme dodať, že ide IBA o čistú iróniu. Inak sa už reagovať na jeho vyjadrenie ani nedá!... Čítať ďalej
30 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.