Premiér vyhlásil: Vláda je predvídavá, ľudia neposlúchajú!
28 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

Vláda robí predvídateľné opatrenia na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19. V rozhovore pre TASR to uviedol premiér Eduard Heger (OĽANO).

Heger pripomenul, že na Slovensku od februára do novembra platil COVID automat, kde nastavili pravidlá na zamedzenie šírenia nového koronavírusu. Problém podľa predsedu vlády nastal vtedy, keď niektoré okresy "sčerneli" a ľudia v nich nedodržiavali nastavené opatrenia. "COVID automat sa nemusel meniť, ak by sa pravidlá dodržiavali," podotkol Heger.

Premiér naznačil, že po tom, čo čísla pozitívnych začnú klesať, Slovensko sa vráti naspäť ku COVID automatu. Ten by po novom mohol zvýhodňovať očkovaných. V čiernych okresoch by napríklad mohli navštevovať reštaurácie.

Hodnotenie, po ktorom sa minister školstva možno aj rozplače
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR nemá odborné kapacity na kvalitné riadenie a reformy v školách. V hodnotení roka 2021 v školstve to pre TASR uviedla Slovenská komora učiteľov (SKU). Tvrdí, že kroky ministerstva sú živelné,... Čítať ďalej
28 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.