Definitívny rozchod? Ondřej Brzobohatý vymenil najkrajšiu ženu sveta za tanečnicu
22 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Manželia Brzobohatý a Kuchařová šli s pravdou von! Syn slovenskej herečky Hany Gregorovej a Miss World 2006 - jeden z najkrajších párov v našich končinách už nie je spolu.

Žili šťastne, až kým nepomreli, v tomto prípade neplatí

Hoci si obaja svoje súkromie vždy starostlivo strážili, niektoré veci človek skrátka neskryje. Manželia Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová sa konečne pre Blesk vyjadrili k ich údajnému rozchodu a k tomu, ako to má Ondra s tanečnicou Zuzanou Pilnou.

Najprv krásna blondínka, ktorá na súťaži Miss oslnila pred rokmi celý svet, vypustila do sveta len drobné narážky. S Ondrom navyše už niekoľko mesiacov nedávali na sociálne siete žiadne spoločné fotografie a aj na akcie už chodili každý zvlášť.

Už má inú

Nedávno sa tiež objavili fotografie Brzobohatého s tanečnicou Zuzanou Pilnou a začalo sa tak logicky uvažovať o tom, že manželia už pár netvoria. Dvojica však dlho držala bobríka mlčania, kým prezradila pravdu. Až teraz sa obaja krátko a stručne vyjadrili.

Koľko stoja Vianoce otca jedenástich detí?
Blíži sa čas Vianoc preto 1.pluska.sk vyspovedala predsedu NR SR Borisa Kollára, ako u neho prebiehajú a s kým ich trávi. Má 11 detí s 10 ženami, takže jeho čas na prežívanie s každým jedným z nich, je časovo obmedzené. Podľa predsedu parlamentu... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Norbert Pančík

„Máme už vlastné životy, od augusta viac-menej žijeme každý sám,“ uviedol o sebe a Taťáne exkluzívne pre primácky Showtime Ondřej, ktorý inokedy súkromie nerozoberá.

Čo na to Taťána?

A čo povedala jeho zatiaľ stále manželka Kuchařová? Tá zrejme o novej žene v živote svojho muža nevedela, alebo to tak aspoň pôsobí. Uviedla tak k tomu len: „Nech sa k tomu vyjadrí môj manžel.“

Známy hudobník Ondřej a Taťáňa tvorili pár od roku 2013. No teraz to skôr, než na možné zmierenie medzi manželským párom, vyzerá na poriadny chlad... Ale možno ešte nie je všetkým dňom koniec.

Tvrdý odkaz Paľa Haberu ministerke Milanovej: Nie sme až tak na h..no, ako si myslí
Speváčka súťaž Superstar a veľké finále, ktoré minimálne jednu osobu s istotou nepotešilo! Tou osobou je ministerka kultúry Natália Milanová. Stály člen poroty Paľo Habera priamo počas veľkého finále nechal Milanovej odkaz, z ktorého ju podľa... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.