Nadácia Pomoc obdarovala počas Vianoc ľudí v núdzi
25 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová/TASR

Nadácia Pomoc zriadená Nitrianskym samosprávnym krajom, občianske združenie (OZ) Inšpirujme svet a Čestná stráž prezidenta SR obdarovali počas Vianoc ľudí v núdzi z Nitrianskeho kraja. Potravinovou charitatívnou zbierkou pomohli deťom a rodinám, ktoré pomoc potrebujú. Informoval o tom štatutár Nadácie Pomoc aj OZ Inšpirujme svet Marcel Filaga.

„Zbierka bola zameraná najmä na vianočný nákup, z ktorého si rodinky mohli pripraviť štedrú večeru, zažiť pravú vianočnú atmosféru, pripomenúť si všetky zvyky a tradície. Mysleli sme aj na darčeky a potrebné veci do domácnosti, drogériu, kozmetiku, čistiace prostriedky a iný spotrebný tovar,“ povedal Filaga.

Zberné miesta sa nachádzali v Bratislave, Nitre, Nových Zámkoch a Šuranoch. Do zbierky sa zapojili a pomohli aj ľudia a rodiny, ktorí v minulosti tiež potrebovali pomoc a teraz pomáhajú ďalej. Vyzbieraná pomoc putovala najmä deťom, ktoré stratili rodičov či v minulosti boli týrané a zneužité, rodiny, ktoré postihol požiar alebo prišli o strechu nad hlavou, chorým deťom, rodinám bez prístupu k pitnej vode či elektrine. Obdarovať sa podarilo približne 260 detí v Nitrianskom samosprávnom kraji.

Emotívne vyznanie Ľuboša Blahu svojmu otcovi do neba: Idú po tebe, lebo sa ťa boja. Tak si vždy hovoril
Ľuboš Blaha (SMER - SD) posiela emotívny odkaz svojmu otcovi do neba, ktorý zverejnil na sociálnej sieti. Otec Idú po tebe, lebo sa ťa boja. Otec Ľuboš Blahu zomrel pred rokom, 22. decembra. "Chýbaš nám, tati, tak veľmi nám chýbaš. Útočia na mňa v... Čítať ďalej
25 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.