Dáta o testovaní z NCZI sú prekvapivé! Zverejnila ich Omámiková z Republiky
23 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

"Vyžiadala som si od NCZI dáta z novembra," píše Lucia Omámiková z hnutia Republika. V krátkom príspevku poukazuje na základe dát z NCZI, že TOTO, tak ako tvrdí hnutie Republika nie je ani podľa nej o pandémii.

L. Omámiková zverejnila aj rozdiel v počte vykonaných testov Ag+PCR a ich pozitivitu u očkovaných a neočkovaných. Podľa výsledkov, ktoré prezentovala na sociálnej sieti, rozdiel nie je takmer žiadny. Pozitivita testov u očkovaných je 18,82 percenta. Pozitivita testov u neočkovaných je 18,73 percenta. 

"Podľa našich médií, vlády a odborníkov, očkovanci vírus prenášajú v menšej miere. Čiže by malo byť na týchto číslach jasne vidieť, že neočkovaní budú mať vyššiu pozitivitu ako očkovaní. Aká je realita? Čísla sú takmer identické," vysvetľuje Omámiková.

Pýta sa: "Sú neočkovaní väčšie riziko pre verejné zdravie? Má význam ich nepúšťať do obchodov? Má význam segregačný režim OP?" A dodáva: "Ako tvrdia predstavitelia Hnutia Republika - TOTO NIE JE O PANDÉMII."

Facebook@Lucia Omámiková - Republika

&id=100069931671767

Majú možnosť obmedziť nám volebné právo, zákon na to si potichu schválili
Lezie vám na nervy neustále od členov koaličnej moci a z jej servilných médií hlavného prúdu počúvať či čítať informácie o očkovaní? Od rána do večera, nonstop? Odpútavajú vašu pozornosť divadlá na koaličné hádky? Správne, to sa chce docieliť. Aby... Čítať ďalej
22 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.