Koľko stoja Vianoce otca jedenástich detí?
21 | 12 | 2021 I Norbert Pančík

Blíži sa čas Vianoc preto 1.pluska.sk vyspovedala predsedu NR SR Borisa Kollára, ako u neho prebiehajú a s kým ich trávi. Má 11 detí s 10 ženami, takže jeho čas na prežívanie s každým jedným z nich, je časovo obmedzené.

Podľa predsedu parlamentu sa však počas Vianoc snaží dobehnúť čo najviac, aj keď sa to za jeden štedrovečerný večer nedá. Sviatočný čas trávi zväčša s jeho bratom a mamou. Čo sa týka detí tie sú prakticky u neho neustále, aj keď nie všetky. Niektoré deti odcestujú do hôr, iné do zahraničia. Keď sú však doma snaží sa obehať čo najviac z nich.

Čo sa týka tradícii, prevládajú u neho slovenské Vianoce ku ktorým patrí ryba, šupina z nej, prekrajuje sa jablko. Samozrejme predseda NR SR nevynecháva ani oblátku s cesnakom a medom. Keď mu to čas dovolí ide aj na polnočnú omšu. Ohľadom darčekov necháva všetko na mamy svojich detí, on to iba zaplatí.

https://www.hlavnydennik.sk/2021/12/20/nepreziju-ani-mysi

Vyber si a ja zaplatím

"Priznám sa, že nemám čas obiehať obchody. Ráno odídem do roboty a v noci o dvanástej končím. Väčšinou to riešim tak, že mamy mi povedia, že decká si napísali Ježiškovi toto a toto a koľko to stojí a ja to zaplatím." Uviedol Kollár pre Plusku.

Tisícové položky

"Je to podľa toho, aký je vek dieťaťa a aj čomu sa venuje. Dvadsaťročnej dcére nebudem kupovať za 20 eur lego, keď jazdí parkour a reprezentuje Slovensko a vyhráva preteky. Tej, samozrejme, sa budem snažiť iné veci zabezpečiť ako malému, ktorý si ešte  lego stavia." Doplnil svoju odpoveď

Priznáva však, ako mu je ľúto, že so svojimi deťmi trávi tak málo času. Za čo sa im aj ospravedlňuje. Tie staršie to chápu, mladším sa to snaží vysvetliť.

Sever a východ Slovenska by mali zasiahnuť snehové jazyky aj vietor
Niektoré okresy na severe a východe Slovenska by počas utorka mali zasiahnuť snehové jazyky a záveje. Na horách má fúkať silný vietor. Na svojom webe o tom informuje Slovenský hydrometeorologický ústav (SHMÚ), ktorý v tejto súvislosti vydal... Čítať ďalej
21 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.