Bývalá národniarka: "Z tohto zlého sna sa musíme prebojovať!"
21 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Na vyhlásenie Ministerstva zdravotníctva o tom, že Úrad nad zdravotnou starostlivosťou analyzuje podnety na piatich lekárov, kvôli ktorým zriadil aj etickú komisiu vo svojom statuse reaguje aj Anna Belousovová (NaS)

Rozmýšľaš? Budeš predvedený!

"Každý, kto si dovolí rozmýšľať každý, kto vyjadrí svoj odborne podložený názor v rozpore s názormi vládnej chunty, bude predvedený na políciu, alebo zbavený možnosti vykonávať svoje povolanie?! Veď to je čistý fašizmus !!!" Rozhorčuje sa A. Belousovová.

Odborníci a "odborníci"

"Pána profesora Hrušovského poznám osobne roky ako výnimočného, skromného človeka a lekára od Boha. Týchto odborníkov majú preverovať Sabakovia?! Veď títo poslušní psíci vládnej chunty im odborne a ani ľudsky nesiahajú ani po členky." Konštatuje politička.

Právnička poukazuje na neustále prešľapy slovenskeho europoslanca (VIDEO)
"Minulý týždeň som bola v Štrasburgu v Európskom parlamente a vďaka tomu mám celkom dobrý prehľad o tom, čo sa tam dialo." Začína svoj status na sociálnej sieti ústavná právnička Judita Laššáková: "V nedeľu sa mi dostalo do pozornosti oslavné video... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Prorokuje horúcu jar

"Proti tejto nastupujúcej totalite sa musí postaviť každý normálny človek. Mne to stále pripadá ako zlý sen. No z tejto strašnej reality sa neprebudíme. Z tohto zlého sna sa musíme prebojovať." Upozorňuje predsedníčka NaS: "Čaká nás veľmi, veľmi horúca jar..."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Nespievaš našu pieseň? Tak nespievaj vôbec! Čistky sa vrátili...
Presne tohto hesla sa drží Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky. A tak sa na sociálnej sieti pochválilo krokom, ktorý by ho v normálnej spoločnosti vôbec nectil. Ten krok vlastne nie je ich Na sociálnej sieti MZ SR prezentuje, že Úrad... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova