Juraj Blanár: Sľuby súčasnej vlády na prijímanie migrantov sú neuvážené
20 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Poslanec NRSR a podpredseda NRSR Juraj Blanár (Smer - SD) na svojom facebookovom profile zopakoval postoj strany Smer - SD k prijímaniu migrantov na územie Slovenska. Na základe medializovaných informácií ministerstvo vnútra chce presídliť niekoľko migrantov do našej krajiny.  

Stanovisko strany je jasné a nemenné, strana odmieta prijímať migrantov na územie Slovenska na základe neuvážených sľubov predstaviteľov súčasnej koalície.

Milan Markovič bez servítky: Treba ten Brusel vôbec brať vážne?
Keď bola v 90. rokoch minulého storočia hviezda Milana Markoviča na vrchole, zažil si teda od štátnej moci a jej prisluhovačov, všeličo. Ale k očkovaniu ho veru nikto nenútil. Čo nebolo, môže byť a píše o tom v článku pre portál... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

„Informácie, o údajnom potvrdení takéhoto záväzku zo strany ministra vnútra, sú znepokojujúce. Áno, ľuďom v núdzi treba pomôcť, ale v krajinách, kde majú svoje korene a tradície a nie ich umelo presúvať do spoločnosti, ktorá je postavená na iných hodnotách. Očakávame, aby tieto zatiaľ neoverené informácie minister vnútra Mikulec vysvetlil čím skôr a jasne povedal, k čomu sa Slovenská republika zaviazala. Ak tak neurobí, budeme musieť konať na pôde parlamentu,“ píše Blanár.

Je zaujímavé sledovať, ako sa vláda bez kúska empatie stará o celý svet, len nie o svojich občanov. 

"Niekto by ho mal zabiť", uviedol gauner priamo na kameru. Je TOTO normálne?!
Podpredseda Smeru - SD a výrazný komentátor politických udalostí Ľuboš Blaha sa vyjadril na svojom facebookovom profile k zverejnenému videu tvnoviny.sk. V ňom sa vyjadruje útočník na ochrankára Smeru v čase, keď sa čakalo na prepustenie Roberta... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.