Čo spája politických rivalov? Budete pobavení
20 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Hoci "na seba pozerajú" takmer z opačného konca politického spektra, niečo majú Richard Raši a Igor Matovič predsa len spoločné. A sedenie v ministerskom kresle to veru nie je. Viac si všimla Pluska.

Matovičov Mačiak

už svojich pár minút slávy zažil, keď ho jeho pán prezentoval v niekoľkých svojich povestných statusoch na sociálnej sieti. Pluska tvrdí, že to nie je "len taká hocijaká mačka", ale že ceny mláďat tohto plemena sa môžu vyšplhať aj na štyristo eur. 

Milan Markovič bez servítky: Treba ten Brusel vôbec brať vážne?
Keď bola v 90. rokoch minulého storočia hviezda Milana Markoviča na vrchole, zažil si teda od štátnej moci a jej prisluhovačov, všeličo. Ale k očkovaniu ho veru nikto nenútil. Čo nebolo, môže byť a píše o tom v článku pre portál... Čítať ďalej
20 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Tipujete správne

- kocúr "kraľuje" aj v domácnosti Richarda Rašiho z Hlasu-SD. Nejedná sa síce o rovnakú rasu, ako majú v Trnave u Matovičovcov, ale cena tohto siamskeho kocúra sa tiež šplhá aj nad štyristo eur. Na sociálnej sieti ho exminister zdravotníctva prezentoval už niekedy v máji. Tentokrát so zvedavým kocúrom v náručí prial pokojnú štvrtú adventnú nedeľu.

Richard Raši. FOTO - TASR
Instagram(@richardrasi)
Cena tohto siamskeho kocúra sa mohla vyšplhať až na štyristo eur
Cena tohto siamskeho kocúra sa mohla vyšplhať až na štyristo eur
Zdroj: FB R. Rašiho
Matovičov status s jeho mačiakom opäť poriadne rozdráždil Slovákov. Zdroj: FB / Igor Matovič
Cena tohto siamskeho kocúra sa mohla vyšplhať až na štyristo eur

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.