Vizionár Danko: EÚ sa rozpadne!
19 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Prečo predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko vo svojom najnovšom videu kritizuje ako vládu, tak aj vedenie EÚ?

V čom EÚ zlyhala

"EÚ zlyháva pri Covide a rozpadne sa, ak to takto pôjde ďalej," tvrdí Andrej Danko v statuse k videu na sociálnej sieti. Vo videu poukazuje na to, že okrem spoločného nákupu vakcín postupovali štáty nejednotne a podľa vlastných pravidiel. Ako príklad uvádza, že nepočul žiadny metodický pokyn k tomu, kedy zavrieť hranice či reštaurácie. Pripomína, že Slovensko je opäť svetovou raritou: "Sme jediný štát, kde sú najdlhšie zavreté reštaurácie." 

Nepripravení vládnuť

Podľa Andreja Danka Sulík, Matovič a Kollár vytvorili nejaké konzílium, "ktoré nelogicky rozhoduje o tom, že zavrú hotely a ľudía si objednávajú dovolenky v zahraničí." To isté sa stalo v lete. Tiež sme boli svetová rarita, keď sme sa ako jediní vo svete testovali.

A. Danko tiež nesúhlasí s očkovaním detí do 12 rokov. "V lete Lengvarský na tlačovke povie, že toto očkovanie nikdy nebude povinné, no a dnes čítam denníky, kde hovorí práve o povinnom očkovaní." Nesúhlasí A. Danko s konaním vlády.

V opozícii škriekali a urážali

Mali sa pripravovať na funkcie, upozorňuje A. Danko a uvádza príklad podpredsedníčky vlády, ktorá opakovane nevie, aká je DPH. A tiež pripomína ďalšie prešľapy tejto vlády. "Pamätáte si, čo so mnou robili za rigorózku. Ale títo páni majú takmer všetci falošné tituly."

Slovenská vláda sa správa macošsky k lokalitám UNESCO. Bardejov, Levoča a Banská Štiavnica nedostanú od štátu nič
"Tri lokality zapísané v UNESCO Banská Štiavnica, Bardejov a Levoča nedostanú zo štátu nič. Budú sa síce môcť o dotáciu uchádzať na ministerstve kultúry, ale otázne je, či vôbec a kedy ju dostanú," upozornil mestský poslanec v Banskej Štiavnici... Čítať ďalej
19 | 12 | 2021 | Juraj Karas / TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.