Amen so štátom, kde sa hlúpe médiá vytešujú z klamstiev a prezidentka dtto s nimi
18 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Hlúposť je daná.  S tým nič nenarobíme. Platí to od bezdomovca až po hlavu štátu. Lož je svinstvo a s ňou už by sme dačo mali robiť. Viem, je ťažké bojovať so lžou, ktorá sa geneticky skrížila s hlúposťou. A ešte horšie je, ak sa prifarbí propagandistickou účelovosťou. Ak ma podvedie bezdomovec, nedám mu už ani šesták. Ak ma podvedú médiá, nečítam a nekupujem ich. Ak ma podvedie prezidentka, čo mám robiť? Hľadať si iný štát, ktorého hlava si svojich občanov váži?

Súdny dvor Európskej únie bol toho tento týždeň (nie vlastným zavinením) príkladom. Rafinovaní hlupáci bez štipky stavovskej hrdosti  v médiách prekrútene prezentovali jeho vyjadrenia tak, že by si z ich "faktov" mohol človek spraviť fungujúcu stratenú pružinku do guľôčkového pera. Dobre. Tu sa hodí to "DOBRE" všetkých infantilných, naozaj ako,,, Nie, s tým šerbľom by som sa opakoval. Napríklad ako pokrievka na hrniec. Alebo - aký hrniec, taká pokrievka. Ale to už iba odbočujem, takže, vráťme sa k téme.

Kto s kým o čom

A ešte ako. Hodilo by sa dodať. Komentátorky najzvučnejších mien a nositeľky sektovných samovyznamenaní a ocenení začali húfne za pravdu vydávať lož. A aby tú lož verifikovali, prizvali si na pritakávanie ich výplodom samotnú hlavu štátu, ktorá, samozrejme, ochotne... Veď politické priority sekty sú predsa už len nejaké priority. A tak sa hlúposť či dokonca hlúpe lži začali šíriť mainstreamom za veľkého a jasavého "ÁNO" 86. "najmocnejšej ženy" sveta. A je úplne jedno, ktorý titul danej sekty ste si prečítali. Všade tie isté lži či po našom drísty. Propagandistické žvásty, aby sme tomu výrazu rozumeli.

Prezidentka úplne, ale že úplne "zmatovičela"

Zjavne bude potrebné nájsť nejakého macíka aj do paláca. Totiž, skúsme verzálkami znovu napísať, o čom vlastne rozhopdol Súdny dvor Európskej únie: SÚDNY DVOR KONŠTATOVAL, ŽE .... predmetný spor... NEPREDSTAVUJE VÝKON PRÁVA ÚNIE! Nič iné nekonštatoval. A už vôbec nie nejaké mainstreamové, že "na Lexu vydajú Európsky zatykač" či "Lexa sa obrátil na Súdny dvor" a iné fakticky sprostosti či dokonca lži. Je až desivo a zúfalo smutné, že na týchto klamstvách si svojich pár dní slávy užívala aj prezidentka vytešovaním sa na sociálnej sieti. Tým úplne prepadla na mentálnu úroveň Matoviča. Teda, ak vezmeme do úvahy, že prezidentka je právnička a Matovič plagiátor, je to naozaj divoký odborný aj morálny pád hlavy štátu.

Pre hlúpych bezohľadu na to, či sedia  v prezidentskom paláci, alebo v redakciách
JUDr. Michal Mandzák exkluzívne priamo z Luxemburgu pre HD:

"Rozhodnutie Súdneho dvora EÚ vítam, lebo na základe návrhu na začatie konania Súdny dvor EÚ neposudzoval v dnešnom rozsudku či zrušenie amnestií je v súlade s právom EÚ." (Povedzme "per huba" - Súdny dvor EÚ so sporom nič nemá a teda, ani nemohol a ani nijak nerozhodol, takže tie ódy" na "spravodlivosť" zo strany lživých hlupkákov na Slovensku sú nič iné, ako iba trápnosť.)

"Som presvedčený, že „na konci dňa“ budeme s mojim klientom v tomto prípade úspešní. Či už pred vnútroštátnym súdom, alebo pred Európskym súdom pre ľudské práva."

"Neviem si predstaviť, že by obstál taký názor, že súdne rozhodnutie je možné zrušiť hlasovaním v parlamente."

(Vyjadrenie na linke Luxemburg - Bratislava zo dňa 16. 12. 2021 pre Hlavný denník.)

Ozaj, iba taká faktická "malichernosť" - JUDr. Michal Mandzák je obhajca strany, ktorú by najradšej vyššie spomínaní utopili v lyžičke ginu.

A poďme dať fakty na pravú mieru

"Návrh na súdne konanie tu nepodal mandant či klient, I.L.,lebo na to nemá oprávnenie. Ten návrh podal Okresný súd BA III."

"Súdny dvor EÚ zamietol námietky slovenskej vlády, že nemá právomoc v danej veci rozhodnúť a vyjadril sa tiež k otázke vydania európskeho zatýkacieho rozkazu, ktorý sa nevzťahuje na osobu môjho klienta, ale vzťahuje sa na niekoho iného." Vysvetľuje JUDr. Michal Mandzák. (Bolo konštatovanie denníka SME omylom, chybou, alebo lžou a dokonca úmyselnou? Pýta sa HD.)

Mimochodom

Veľmi nerád citujem istého fúzatého maliara izieb, ktorému svet vďačí za tragédiu nepredstaviteľných rozmerov, ale spravím výnimku: „Ak poviete dosť veľkú lož a a budete ju hovoriť dosť často, uveria jej.“ Mená,osoby a obsadenie si, vážení čitatelia, dosaďte sami!

Nuly bez Fica, nuly s Ficom
Nula je nič. V matematike sa nula nedá odčítať, pričítať, nedá sa ňou deliť, ani násobiť. Nula nám oddeľuje kladné od záporného. Je to iba značka. Niečo, čo zostáva po psíkovi na stĺpe, keď zdvihne labku. Nuly, ktoré sa priradili k nule s miliónmi.... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.