Majú Európania hynúť ako muchy? Pýta sa Juraj Mesik
18 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Zatiaľ, čo v Európe sa na občanov chystá povinné očkovanie, Južná Kórea má 82 percent populácie plne vakcinovanej. Juraj Mesik hovorí o fiasku masových vakcinácii.

"Neviem kde zaspala cenzúra..."

Mesik tvrdí, že píšu o tom dokonca vo Wall Street Journal a čuduje sa, kde zaspala cenzúra. "O čom nepíšu je, že v J. Kórei majú dnes 133 krát viac "prípadov" na milión ako v Japonsku. V Portugalsku - s 89 percent najopichanejšej krajine EU - majú "prípadov" 420 krát viac, v druhom najopichanejšom Španielsku (81 percent) - 450 krát viac," vysvetľuje.

Denné počty mŕtvych

"Podobne je to s oficiálnym denným počtom mŕtvych na covid: v Španielsku 110 krát viac na milión obyvateľov, v J. Kórei 130 krát viac a v Portugalsku 150 krát viac ako v Japonsku, demograficky najstaršej krajine sveta." Objasňuje J. Mesik: "V každej menovanej krajine majú pritom viac opichaných ako v Japonsku - v J. Kórei o 4% a v Portugalsku až o 11% ( 82 resp. 89% verzus 78% v Japonsku)."

Prezidentka neváha, stavia sa za povinné očkovanie
Prezidentka Zuzana Čaputová potvrdila, že bude jednou z tých, ktorí budú tlačiť na povinné očkovanie. Teda aspoň u niektorých profesných či vekových skupín. Správu priniesol Denník N. Nevyhnutné opatrenie Povinné očkovanie bude zrejme nevyhnutným... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Kde urobili súdruhovia z EU chybu?

"Alebo to nie je chyba a EUrópania proste majú hynúť ako muchy aby mali Pfizer a spol. Vianoce po celý rok?" Kladie Juraj Mesik veľmi nepríjemnú otázku.

Závažné ochorenie u detí, ktoré je problematické včas rozpoznať
Pediatrický zápalový multisystémovy syndróm (PIMS) je závažné ochorenie, s ktorým sa lekári v Národnom ústave detských chorôb (NÚDCH) stretávajú v posledných týždňoch čoraz častejšie. Reumatológ Detskej kliniky Lekárskej fakulty Univerzity... Čítať ďalej
18 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová/TASR
 

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.