Dr. Bukovský - Psychopati veria, že nás zmažú všetkých
18 | 12 | 2021 I Eka Balaskova

Dr. Igor Bukovský vydáva novú knihu - Zmazaný/í. Kniha je o jeho, ale aj našej aktuálnej skúsenosti s covidbyrom. Nielen knihu, ale aj okolnosti jej vzniku predstavuje vo videu. V príspevku zanecháva aj Voltairov odkaz a pýta sa, či knihu budú páliť.

Historická skúsenosť

sa potvrdzuje aj v súčasnosti - "...tí, ktorí nám tvrdia, že nás chránia a že nám chcú pomáhať, nami v skutočnosti opovrhujú a manipulujú." Sú to podľa Dr. Bukovského tí, ktorí zneužívajú náš strach na svoje zlovestné ciele. 

Voltairov odkaz

Igor Bukovský vo svojom videu cituje filozofa Voltaira, ktorý povedal, že: "Tí, ktorí nás donútia, aby sme uverili absurditám, nás dokážu donútiť aj k páchaniu krutostí a zverstiev."

A tak nám pán doktor ponúka knihu, ktorá by mohla byť aj návodom na zachovanie si zdravého rozumu a dôstojnosti. Ako odolávať propagande, ale aj konšpiráciám. "Vypnite jednak mediálne hoaxy, odmietnite mediálny chaos a nedajte sa zastrašiť hnevom a hlúposťou iných ľudí." 

Koho zasiahne zmena v platbách za lieky?
Od 1. januára 2022 vstúpi do platnosti novela zákona o rozsahu a podmienkach úhrady liekov. Tá pre niektorých dôchodcov zavádza nulové doplatky na lieky. Kto bude platiť a komu budú odpustené? Informovala Pluska. Bude to komplikované Prezident... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Vyzbrojení faktami 

Toto je kniha, ktorá vás obohatí faktami, lepším poznaním a logikou. Podľa jej autora je to kniha, ktorá podpori imunitu vášho tela, ale aj ducha. "Oni si myslia," konštatuje Dr. Bukovský, "že som zmazaný. Nie, nie som A aby som nezabudol. Ďakujem všetkým, ktorí prispeli k tomu, že google Slovensko zmazal môj Youtube kanál."

Dali mu čas napísať túto knihu

Na obrázku môže byť jedna osoba alebo viacerí ľudia a textZdroj - Youtube Igor Bukovský - život a svet

"Budú ju teraz páliť?" Je zvedavý I. Bukovský. Psychopati podľa neho veria, že zmazali jeho a že zmažú nás všetkých. "Zmažú?" Pýta sa, no odpovedať si musí každý z nás.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Prezidentka neváha, stavia sa za povinné očkovanie
Prezidentka Zuzana Čaputová potvrdila, že bude jednou z tých, ktorí budú tlačiť na povinné očkovanie. Teda aspoň u niektorých profesných či vekových skupín. Správu priniesol Denník N. Nevyhnutné opatrenie Povinné očkovanie bude zrejme nevyhnutným... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková