Bittó Cigániková: Ďalšia Matovičova chyba! Mal by sa už krotiť
17 | 12 | 2021 I Diana Zaťková

Prestaňme strašiť ľudí! Odporúčam ministrovi financií riadiť sa dátami a zatiaľ skrotiť svoj apetít po zatváraní ľudí doma. Takto sa rozčertila vo svojom statuse na sociálnej sieti poslankyňa Janka Bittó Cigániková. Jej čitateľ dostal dobrý nápad.

Necitlivé a kontraproduktívne nápady Matoviča

"Tvrdý lockdown pre seniorov? Riaďme sa radšej dátami a prestaňme strašiť ľudí," varuje poslankyňa parlamentu za koaličnú SaS a predsedníčka Výboru pre zdravotníctvo Cigániková. "Všetci sa zhodneme na jednom - jedinou bezpečnou cestou, ako prežiť pandémiu, je očkovanie," dodáva.

Podľa poslankyne by vláda mala robiť všetko pre to, aby motivovala čo najviac seniorov. "Verejne vyhlasovať, že cestou pri omikrone bude tvrdý lockdown pre seniorov, je absolútne necitlivé a kontraproduktívne, lebo im opäť berieme motiváciu dať sa očkovať," upozorňuje na nezmyselné nápady expremiéra.

Kroťte svoj apetít!

Podľa Cigánikovej to dokonca môže byť aj predčasné. "Odporúčam ministrovi financií riadiť sa dátami a zatiaľ skrotiť svoj apetít po zatváraní ľudí doma. Dát o novom variante zatiaľ nemáme dostatok, avšak dostupné informácie nazanačujú rôzne závery, medzi nimi aj taký, že môže prísť k zlepšeniu situácie," hovorí poslankyňa o tom, že dopad nového variantu covidu na ľudské zdravie ešte nie je riadne preskúmaný.

Mainstream „nevie“, že zadržali Fica?
Po zadržaní R. Fica políciou vo štvrtok pred 18. hodinou vďaka tejto udalosti "vybuchli internety". Vyjadril sa k tomu hádam každý ... okrem médií hlavného prúdu. Situáciu si všimol portál Veci verejné. Heslo včerajška - Smer vyhrá voľby! Zábery... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Eka Balašková

"Napríklad profesor Leo Poon tvrdí, že omikron je síce infekčnejší, ale oveľa menej nebezpečný. Dôsledkom môže byť, že ľudia sa veľmi rýchlo premoria, ale v nemocniciach skončí oveľa menej pacientov s covidom, ako tomu bolo pri doterajších variatoch," spresňuje svoj postoj.

Ďalšia veľká chyba

Namiesto strašenia so zavedením zakázu vychádzania aj pre očkovaných, by podľa Cigánikovej mali vážiť slová a podporovať ľudí k očkovaniu. "Necitlivo odkazovať seniorom, že ich aj tak zavrieme doma, je veľká chyba," uzavrela poslankyňa.

Dobrý nápad má v komentári pod statusom čitateľ Jaro: "Nebolo by lepšie poslat do lockdownu radšej Matoviča? A vypnúť mu internet.. možno by si trocha oddýchol a prestal s tými náhodnými nápadmi..."

Viskupič z SaS vystrčil rožky, ľudia mu aj tak povedali svoje
Aj počas núdzového stavu by malo byť zachované právo občanov na protest! Tento svoj názor zverejnil na sociálnej sieti dokonca aj koaličný poslanec parlamentu za stranu SaS Marián Viskupič. Včerajšie zadržanie lídra Smeru Roberta Fica a jeho... Čítať ďalej
17 | 12 | 2021 | Diana Zaťková

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.