V Galante zrazil vodič matku s dcérou na priechode pre chodcov
15 | 12 | 2021 I Ivan Mihale/tasr

Dve ženy, matku s dcérou, ktoré prechádzali cez osvetlený priechod pre chodcov, zrazil v Galante 37-ročný vodič vo vozidle Ford Fiesta. Staršia zo žien utrpela viacpočetné zlomeniny, jej liečenie si vyžiada najmenej rok. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa v Trnave Zlatica Antalová.

"Nehoda sa stala v pondelok (13. 12.) vo večerných hodinách, do 45- a 25-ročnej ženy narazil vodič v momente, keď boli v strede cesty. Mladšej žene sa podarilo zo zrážky vyviaznuť bez zranení. Jej mama však na nepozornosť vodiča poriadne doplatila. Auto ju nabralo, približne 15 metrov ju viezlo na kapote a až po jeho zastavení dopadla zranená žena na cestu," opísala hovorkyňa.

Polícia presnú príčinu nehody vyšetruje a vo veci začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti s následkom ťažkej ujmy na zdraví.

Belousovová: Ja sa rozhodne nehodlám stať pokusným králikom!
Nielenže zažívame krízu v súvislosti s pandémiou, ale vládnu nám totálne neschopní a na vládnutie nepripravení politici! Presne toto si myslí o súčasnej situácii na Slovensku politička a exšéfka národniarov Anna Belousovová, ktorá stojí v... Čítať ďalej
15 | 12 | 2021 | Diana Zaťková