M. Mazurek (hnutie REPUBLIKA) a jeho výzva k odolnosti
13 | 12 | 2021 I Eka Balašková

Nezaradený poslanec NR SR Milan Mazurek (Republika) nás vo svojom videu pozýva na preliezačky, aby sme si, zvlášť v tomto období posilňovali imunitu.

Nechce byť len negatívny

"Nechcem, aby ste sa na tejto stránke dozvedali len samé negatívne informácie. Je pravdou, že vláda naše životy všestranne ničí a zápas so zlom je stále ťažší a ťažší... Je to však aj veľká výzva." Hovorí k nám poslanec v mikine na zasneženom ihrisku na Spiši. "Výzva upevňovať svoju odolnosť. Budovať svoje zdravie, telesné aj duševné. Nedať sa zlomiť a nepristúpiť na túto hru. Jednoducho, nestať sa poslušným otrokom!"

Ficova pozvánka na veľký protest
Róbert Fico, predseda opozičnej strany Smer - SD zverejnil nové video. Reagoval v ňom na zamýšľané protesty proti „hlúpej“ vláde. Navrhol alternatívny spôsob protestu, keďže nechcú, aby Mikulec aktivizoval policajtov. Fico si uvedomuje volanie... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Pozvánka do prírody

"To najmenej, čo pre svoje zdravie môžeme urobiť je športovať. V zdravom tele prebýva zdravý duch a so športom a pohybom dokážeme zvládať aj náročné psychické záťaže." píše poslanec NR SR a na videu vidíte postavy na hrazdách a rôznom cvičebnom náradí: "Nevzdávame sa, no naopak, budeme stále silnejšími. Ukážte vláde, že vás nezlomí a pracujte na sebe."

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.