Komunikácia o vyhláške k OTP režimu vo vlakoch naďalej prebieha
13 | 12 | 2021 I Ivan Mihale/tasr

Komunikácia o ďalšom postupe v súvislosti s vyhláškou, ktorá má zaviesť režim OTP v diaľkových vlakoch a autobusoch, naďalej prebieha. Pre TASR to v pondelok potvrdil riaditeľ odboru komunikácie Ministerstva dopravy a výstavby (MDV) SR Ivan Rudolf.

"Komunikácia prebieha medzi všetkými zainteresovanými úradmi," uviedol Rudolf s tým, že o prípadnom výsledku diskusií budú informovať.

Ministerstvo dopravy minulý týždeň informovalo o dohode s ministerstvom zdravotníctva o tom, že hlavný hygienik vydá vyhlášku k OTP režimu vo vlakoch a autobusoch. Úrad verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR následne oznámil, že na takýto krok nemá právomoc. Zároveň avizoval, že bude v spolupráci s rezortmi zdravotníctva a dopravy hľadať spôsob, ako v tejto legislatívnej situácii postupovať ďalej.
Ministerstvo zdravotníctva situáciu v pondelok nekomentovalo. S otázkami odkázalo na rezort dopravy a ÚVZ.

Pozrite sa ako tieto obrázky trefne zosmiešňujú politikov!
Covid správy, strašenie ľudí a davová psychóza. Toho všetkého už maju ľuďia až po krk, so začiatkom nového týždňa prichádzame s novými zábavnými a trefnými obrázkami! Spríjemnite si novými zábavnými a trefnými obrázkami svoj deň. Prinášame... Čítať ďalej
13 | 12 | 2021 | Denis Merva