Štátne divadlo Košice do konca tohto roka ruší všetky predstavenia
10 | 12 | 2021 I Ivan Mihale/tasr

Štátne divadlo Košice (ŠDKE) do konca tohto roka ruší všetky plánované predstavenia, ktoré sa mali odohrať v jeho Historickej budove aj na Malej scéne. TASR o tom za divadlo informoval Svjatoslav Dohovič. Súvisí to podľa neho s aktualizáciou protipandemických opatrení, ku ktorým došlo tento týždeň. Zároveň predlžujú zatvorenie dennej pokladne ŠDKE do 9. januára 2022.

Ak to bude možné, v januári nasledujúceho roka plánujú otvoriť nielen pokladňu, ale aj samotné divadlo. „Januárový program predstavení zverejníme aj s možnosťou zakúpenia vstupeniek v závere decembra podľa aktuálnej pandemickej situácie,“ uviedol s tým, že aktuálne pripravujú rôzne aktivity v online priestore.

U prezidentky sa čosi pečie, vianočné pečivo to však nie je. Že by prevrat?
Hlasovanie o Matovičovej fantasmagórii v parlamente prekvapilo. A to až do takej miery, že hádanku sa snažia rozlúštiť aj v samotnom OĽaNO, ktoré návrh o dvesto či tristo eurovej celonárodnej korupcii dôchodcov, spojenej s vydieraním, predkladalo.... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Návštevníci, ktorí majú zakúpené vstupenky na zrušené predstavenia, môžu o vrátenie vstupného požiadať písomne e-mailom na adrese [email protected] s uvedením čísla účtu vo formáte IBAN. K žiadosti je potrebné priložiť vstupenky v elektronickej podobe – sken, respektíve elektronickú vstupenku zo stránky www.navstevnik.sk.

„Stornované vstupné bude divadlo priebežne vyplácať. Žiadosť o vrátenie vstupného podľa predchádzajúcich podmienok je potrebné podať najneskôr do dvoch rokov od zrušenia predstavenia, inak nárok na vrátenie vstupného zaniká,“ dodal Dohovič.

Grendel tvrdí, že Čaputová sa tajne stretla s Pellegrinim, poradca prezidentky hovorí o konšpirácii
Podpredseda parlamentu Gábor Grendel (OĽANO) kritizuje prezidentku Zuzanu Čaputovú za údajné utajenie stretnutia s lídrom mimoparlamentného Hlasu-SD Petrom Pellegrinim. Prezidentka podľa Grendela následne "zvozila premiéra Eduarda Hegera (OĽANO) za... Čítať ďalej
10 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr