Ako prijali Kollárovo adventné video plné zvláštnych citov?
10 | 12 | 2021 I Ján Papuga

Boris Kollár, predseda NRSR s plagiátorským vzdelaním a s neustále prekrúcaným postojom natočil video k adventu. Národná rada pre ostré diskusie radšej komentáre vymazala. Ľudia Kollára nešetrili. Správu podal ereport.sk.

Kollár zrejme v rámci svojho marketingu nakrútil video s prianím k adventu. Pozitívnych komentárov sa však nedočkal. Skôr naopak. A preto museli komentáre občanov zmiznúť.

Kollár sa predviedol slovami: „Priatelia, chcem vám zaželať peknú, pokojnú druhú adventnú nedeľu, aby ste ju prežili v kruhu svojej rodiny, prípadne so svojimi blízkymi. Ale hlavne, aby ste ju prežili v zdraví. Tento advent je trošku iný, ako sme zvyknutí po minulé roky, je poznačený pandémiou a rôznymi obmedzeniami. Ja som pevne presvedčený, že keď budem zapaľovať poslednú štvrtú adventnú sviečku, že už tie opatrenia budú uvoľnenejšie a už sa nám bude lepšie dýchať a že budeme môcť spoločne prežívať Vianoce také, na ktoré sme zvyknutí.” 

Mazalo sa ostošesť

Pandemická situácia naozaj skúša každého z nás a za totalitné opatrenia môže práve koalícia, ktorej členom je Kollár. Potom sa nemožno čudovať, že stačí nevinná poznámka, ktorá nahnevá ťažko skúšaných ľudí. Kollár si teda neprečítal ani jednu vďačnú reakciu. A tie negatívne administrátor stránky radšej vymazal.

B. Kollár považuje zákaz nestretávať sa počas sviatkov za nelogický
Predseda Národnej rady (NR) SR a líder Sme rodina Boris Kollár považuje opatrenia súvisiace so zákazom návštev blízkych cez Vianoce za nelogické. Pre TASR to uviedla jeho hovorkyňa Michaela Jurcová. "Pokiaľ sa môžu stretávať cudzí ľudia, mali by... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Prekonali ste všetky vlády!

Tu sú niektoré z nich: „Kollár sklamal si na plnej čiare, choď do p.dele,“ nedával si Steven servítku pred ústa. Štefan si neodpustil podpichnúť Kollárov životný štýl: Ty pôjdeš ku ktorej rodine? Keď ani nevieš ktorá je tvoja rodina. Truľo a klamár.” Ernest bol veľmi stručný a šéfovi parlamentu odkázal, že je klamár. Gustáv si zase myslí: „Bola by pokojnejšia bez teba Borisko.” Do debaty sa zapojili aj „nas.atá matka a stará matka“: „S vidlami na vás a hneď bude pokoj, prekonali ste všetky vlády pred vami a len skúste do vášho biznisu zatiahnuť naše deti.”

Politici nás oberajú o pokojný život

Nevymazali iba jediný komentár: „Najlepšie prežijeme keď vypneme telku, internet a nevidíme celý parlament. Oberáte nás o pokojný život, financie, zdravie, prácu a živobytie.”

Tatry: Lesníci upozorňujú, že divá zver stráca prikrmovaním plachosť
Lesníci zo Štátnych lesov Tatranského národného parku (ŠL TANAP) v týchto dňoch odchytili jelenice, ktoré v dôsledku prikrmovania návštevníkmi stratili plachosť. Prevezú ich do českých lesov. "V tatranských osadách sa stále nájdu osoby, ktorým sa... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Ivan Mihale/tasr

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.