Branislava Becíka zastrašujú. Nebojí sa a nechal odkaz
09 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Branislav Becík, starosta obce Dvory nad Žitavou upozorňuje v príspevku na sociálnej sieti, že sa ho snažia zastrašiť. 

Za posledné dva mesiace mal Becík na svojej farme 15 kontrol a ironicky poukazuje na to, že toto je tá podpora vlády malých poľnohospodárov, na ktorých z vysoka kašlú. "A keď sa náhodou ozvete a verejne skritizujete kroky tejto vlády, tak sa vám v médiách najprv Matovič vyhráža kriminálom a keďže to naozaj nebolo profesionálne z jeho strany, lebo som sa ničoho nedopustil, tak sa ma snažia zastrašiť formou kontrol zo štátnych inštitúcií," hovorí Branislav Becík.

Trestné oznámenie na ministerku Kolíkovú
Ministerka Kolíková sa nedávno v Rádiu Expres vyjadrila, že súdnej mape sa bránia aj skorumpovaní sudcovia. Denník N informoval o reakcií z radov sudcov. Žaloba na ministerku Podľa informácií Denníka N ju podáva bratislavská sudkyňa Dana... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Má chuť bojovať viac a viac...

Vláde odkazuje: "Musím vám povedať, že tieto vaše kroky ma len posúvajú dopredu a kritika, ktorú voči vám mám a verejne ju šírim, je objektívna, lebo malí a mladí poľnohospodári sa na Slovensku svojich práv a hlavne pomoci od vás nedočkajú a už ju ani neočakávajú."

Becík zdôrazňuje, že práve malí poľnohospodári sa snažia o budovanie poľnohospodárstva a svojou prácou sa snažia formovať Slovensko a lokálne produkovať aspoň základné potraviny pre ľuďoch v regiónoch. "Namiesto podpory nás likvidujete," hovorí Becík. A dodáva, že sa to nepodarí.

Becík tvrdí, že slovenskí poľnohospodári sú voči poľnohospodárom v EÚ v obrovskej výhode. Robota ich baví, sú naučení robiť aj s vidlicami v chrbte aj keď ich táto vláda tlačí hlbšie a hlbšie.

Becík v závere vyzval inštitúcie, ktoré ešte u neho neboli na kontrole, aby prišli a otvoril im aj pomyselné dvere. Vláde odkazuje, že "poddanými", ktorých vláda na kontrolu posiela, mu dávajú chuť bojovať viac a viac proti amaterizmu a pomstychtivosti vlády, akú Slovensko podľa neho ešte nikdy nemalo. 

R. Bránik: Kto si zlízne jedovaté sliny Mgr. Matoviča tentokrát?
Radovan Bránik vždy vedel veci napísať tak, ako sú - bez zbytočného pozlátka, priamo. Robí to tak aj teraz, keď píše o protizákonnosti mnohých krokov našich (asi omylom) volených predstaviteľov. S pachuťou protiústavnosti "Štátna karanténa bola... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.