Alojz Hlina ponúka vtipný návod, ako obísť opatrenia a byť s rodinou
09 | 12 | 2021 I Gabriela Fedičová

Alojz Hlina ponúka vtipný návod, ako obísť pre mnohých nezmyselné opatrenie, zákaz sa stretnúť s rodinou a na sociálnej sieti píše o tom, čo robiť, aby rodina mohla byť na Vianoce spolu. Smiech, cez slzy. Tragikomédia. V hlavnej úlohe sú Boris Kollár a Igor Matovič.

"Borisovi Kollárovi to asi nevyšlo s odkupovaním tých poukážok od dôchodcov, stále je to však priestor na staré dobré časy...," píše Hlina. A spomína, ako kúpil snežné delo.

"Keď som kúpil snežné delo, manželka trochu protestovala, že čo s ním budem robiť. Hovorím, robiť deťom radosť. Minulý rok sme zasnežili takú lúku na našej farme a malo to úspech. Ideme aj tento rok a ešte skúsime zasnežiť aj plochu pri Železnej studničke," začína Hlinov príbeh.

Branislava Becíka zastrašujú. Nebojí sa a nechal odkaz
Branislav Becík, starosta obce Dvory nad Žitavou upozorňuje v príspevku na sociálnej sieti, že sa ho snažia zastrašiť. Za posledné dva mesiace mal Becík na svojej farme 15 kontrol a ironicky poukazuje na to, že toto je tá podpora vlády malých... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Gabriela Fedičová

Návod, ako byť na Vianoce s rodinou

"Ale! To ešte nevedela, že s mojím veľkým kamarátom, Igorom Matovičom, sme mali dohodnutý iný super obchod. Na Vianoce by mali byť rodiny spolu a existuje riešenie, ako to urobiť aj tento rok. Požičajte si od nás snežné delo, zasnežte si záhradku, cez kladku si pretiahnite kúsok lana a máte vlek. Problém je vyriešený, na Vianoce môžete byť ako rodina spolu," prináša Hlina návod, ako obísť opatrenie, ktoré sa týka zákazu rodinných návštev.

"️A teraz vážne," dodáva v zápätí.

"Nikdy by som nikoho nenahováral, ako obchádzať pandemické opatrenia, len naozaj poprosím, nemohli by byť logické, normálne? A ten smiech kačky, ktorý je počuť vo videu, sme mali s tou kačkou dohodnutý, naozaj je skutočny. Tak to vyšlo," vysvetľuje a k príspevku pripína ukážku z filmu Bony a klid, s hudbou skupiny Frankie goes to Hollywood.

Pomôžete nám?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk – ďakujeme, redakcia HD.

Epidemiológ z Yale: Strach bol "vyrobený" pre všetkých
Dr. Harvey Rische, epidemiológ z Yaleovej univerzity tvrdí, že tento strach vyvolali ľudia, ktorí boli pri moci na začiatku pandémie. Hovorí o tom stránka epochtimes.cz. Vysoká miera strachu Risch, je profesorom epidemiologie na Yale School of... Čítať ďalej
09 | 12 | 2021 | Eka Balaskova