Hollywood Burger zavesili pohrebný veniec za gastro na dvere úradu verejného zdravotníctva
05 | 12 | 2021 I Brožík
Neobvyklá tlačovka, samozrejme, bez účasti servilných médií. Miesto Trnava (aká náhoda), usporiadateľ - Hollywood Burger. Téma - symbolický veniec za slovenské gastro, vytvorenie účtu na právnu pomoc podnikateľom v gastre a informácie o nezákonných postupoch zo strany regionálnych úradov verejného zdravotníctva. To tvrdili jej usporiadatelia.

"Vítame Vás na tlačovej konferencií Hollywoodu pred REGIONÁLNYM ÚRADOM VEREJNÉHO ZDRAVOTNÍCTVA v Trnave" - znel netradfičný úvod tlačovky zo strany organizátorov, tak, ako ho reprodukovali aj na sociálnej sieti.

Verejná zbierka na právnu pomoc drobným podnikateľom v gastre

"Priatelia konečne sme si zriadili účet na Vašu podporu : IBAN- SK04 0200 0000 0045 3458 2453 (do poznámky treba uviesť “DAR”)" Informujú organizátori.

"Hneď vám aj ukážeme načo podpora poputuje a na čom momentálne robia naši právnici. Dokumenty a právna pomoc zadarmo pre všetkých.

Ide o pomoc pre všetkých

"Milí kolegovia a podnikatelia tieto kroky robíme hlavne kvôli vám, pretože je nám jasné, že sa bojíte. Ale ako môžete vidieť vo videu KONTROLY SÚ NEZÁKONNÉ. Začína sa nám to tu nejako rúcať priatelia a ospravedlnenie “robíme si len svoju prácu” nie je namieste ."

Akt kladenia venca

"Na záver sme si dovolili malú pozornosťa mame ich ďaleko viac….."

reprofoto FB Hollywood Burger | Pohrebný veniec za slovenské gastro


"Ďakujeme za vašu nekonečnú podporu spolu prepisujeme dejiny slovenského gastra. Už sa nevieme dočkať, kedy začneme zverejňovať právne kroky. Peknú nedeľu "želá na sociálnej sieti Hollywood Burger."

(Medzititulky red. HD.)

Tomáš Taraba: "Sme ešte demokratický štát"?
"Kolíkova návrhom, aby ľudia za vyjadrený názor, ktorý verejná moc vyhlási za klamstvo, išli na 10 rokov do väzenia, sa stala stelesnením ohrozenia demokracie, slobody slova a žiaľ aj zdravého rozumu." Píše vo svojom nedeľnom statuse Tomáš... Čítať ďalej
05 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

______________________

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Redakcia HD.