A. Bekmatov sa pýta, dokedy bude premiér robiť tajtrlíka ministrovi financií
05 | 12 | 2021 I Eka Balaskova
"Tiež ste si mysleli, že je to vtip? Že Matovič nemohol zatajiť ďalšiu stovku eur na poukazy ešte aj pred predsedom vlády? Ja hej." Píše na svojej sociálnej sieti podpredseda socialisti.sk, Artur Bekmatov. 

Lebo toto, ako píše Bekmatov, "si nedovolil ani Alexander Lukašenko v Bielorusku, Islam Karimov v Uzbekistane či Gurbanguli Berdymuchamedov v Turkmenistane. Aj tí najtvrdší autokrati v sovietskej Strednej Ázii sa vždy snažili, aby ich bábková vláda vyzerala ako-tak seriózne."

Dr. Piják: Nebezpeční nie sú hoaxeri, ale tí, čo do problematiky vidia
O prípade MUDr. Pijáka sme aj my písali niekoľkokrát. Tentokrát je to rozhovor Jána Baránka s MUDr. Michalom Pijákom, ktorý uverejnil na svojom YouTube kanáli. Pravda o "veľmi, veľmi vážnom stave" "Je to nezmysel," odpovedá MUDr. Piják na otázku... Čítať ďalej
04 | 12 | 2021 | Eka Balašková

Ale tu na Slovensku nie.

"Predseda vlády sa až z médií dozvie, že vrtoch jeho podriadeného zhltne ďalších sto miliónov. Ak by Heger mal aspoň trošku sebaúcty a guráže, tak to v momente zabalí. Lenže on nič. Sklopil uši, zrazil opätky a prehltol." Nechápe Bekmatov: "Nie, my už nie sme na úrovni stredoázijského autokratického režimu. V nich to aspoň hrajú na nejakú deľbu kompetencií a dodržiavanie štábnej kultúry. My tu máme jedno psychicky labilné indivíduum, s ktorým si nikto nevie/nechce dať rady ...my tu máme Vládu Eduarda Hegera pod vedením Igora Matoviča."

Podporíte nás?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD