Ani tak politicky ostrieľaný matador ako exprezident Klaus si netrúfol komentovať Čaputovej desivý výrok na adresu Slovenska
03 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

Exprezident Českej republiky Václav Klaus povedal úplne zreteľne, aj keď veľmi diplomaticky a mimoriadne neochotne v podstate to, že "Čaputová nie je normálna prezidentka". Z doslovného donútenia moderátora istej českej televízie tak reagoval na citát prezidentky Čaputovej, ktorý doslova virálne preletel všetkými médiami u našich západných susedov.

Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana čaputová sa podľa moderátora relácie mala vyjadriť takto: "Žijem v krajine, ktorej nerozumiem"

Taktný Klaus

Bývalý český prezident sa najskôr snažil z odpode nejakým zázrakom vyvliecť, neskôr poukázal na to, že môže ísť o hoax. Vo chvíli, keď ho moderátor upozornil, že táto veta sa preliala českými médiami ako vlna tsunami, sa Klaus vzdal. Chvíľu hľadal vhodnú odpoveď, usmial sa priam zúfalo a naznačil, že toto prezident o svojej krajine nikdy nemôže vyhlásiť.

Video, stačí pár vašich sekúnd a netreba vysvetľovať 

Šeliga s nulovými preferenciami prikazuje povinné očkovanie
Bývalý podpredseda parlamentu a poslanec za stranu Za ľudí s minimálnymi preferenciami Juraj Šeliga patrí v politike k veľkým zástancom očkovania proti covidu. Sám už absolvoval medzi prvými tri dávky vakcíny. Najnovší vývoj pandémie ešte viac... Čítať ďalej
03 | 12 | 2021 | Ján Papuga

______________

Ak sa chcete vyjadriť, ak sa chcete s čitateľmi podeliť o svoje pocity a názory, využite naše „blogovisko“. Ak sa nehanbíte za svoju identitu, ak si myslíte, že viete svojím názorom osloviť a ak dodržíte etické princípy tvorby blogera - náš priestor na stránke hlavnydennik.sk je aj váš! Ak sa vám článok páči, môžete ho zdieľať kliknutím na tlačidlo FB. Ak o ňom chcete diskutovať, môžete priamo pod ním!