Odporné a neúprimné divadlo na záujem o dôchodcov zasmradilo parlament
02 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Hrajú divadlo, že im záleží na dôchodcoch" - píše aktuálne na sociálnej sieti k rokovaniu parlamentu Matúš Šutaj Eštok(Hlas- SD). Propimína, že naši dôchodcovia "žijú z ruky do úst a táto vládna koalícia k nim od začiatku pristupuje ako k nepriateľom".

Pripomeňme si spolu s poslancom Eštokom, že táto vláda "zrušila im plnohodnotný 13. dôchodok, zvýšila im dôchodky o nedôstojných 1,3 percenta, pol roka sa vyhráža zrušením vlakov zadarmo, predpisuje im hodiny kedy majú počas lockdownov nakupovať a zmietla zo stola bez vysvetlenia všetky návrhy HLASu, aby sa život dôchodcov zlepšil – návrh na vyšší rast budúcoročných dôchodkov a minulý piatok aj návrh na vyplatenie jednorazového kompenzačného príspevku vo výške 300 eur na lepšie zvládnutie tejto mimoriadne náročnej situácie."

Teatrálny cirkus populizmu

"PRETO HLAS SOCIÁLNA DEMOKRACIA NEBUDE PODPOROVAŤ MATOVIČOVE NEZMYSLY!" Informuje poslanec NR SR za túto stranu ešte pred konečným hlasovaním.

"Seniori si zaslúžia pomôcť, nie však prostredníctvom teatrálnych cirkusových predstavení najneschopnejšieho ministra financií." Končí svoj jasný a krátky status na sociálnej sieti poslanec matúš Šutaj Eštok.

D. Daniš tvrdo vycvičil ministerku Kolíkovú
Vo svojom článku na Postoji Dag Daniš napísal Ministerka spravodlivosti pripravuje náhubkový zákon. Tvrdí v ňom, že za niektoré paragrafy by sa skutočne nehanbil ani boľševik. Pre zachovanie autentickosti názoru autora, prinášame ho v plnom... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

__________

Podporíte nás?

Ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme Vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – facebook. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami do verejnosti nedostávajú. Redakcia HD